Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sasol szokatlanul sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sasol szokatlanul sok lány engem mostanában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elmúlt napokban elég sok csajszi nézeget, meg van hogy mellémül, aztán a szeme sarkából. Ez eddig nem igazán volt így. (vagy csak nem vettem volna észre?) Rajtam nem igen van változás.

Annyi, hogy mostanában újra zselézem a hajam, és borostás voltam tegnap meg ma. Mikor odanézek lesüti a szemét, vagy kacérkodva szemez tovább. Ennyire jó csávó lennék, vagy ennyire néznivalóan béna? :D

Miért nem jönnek inkább oda beszélgetni vagy valami? Legalább lenne ürügyük a szemembe nézni, és engem sem hoznának zavarba. Mert a nagyja részük még jó is... Mármint szép csaj. Jellemzően 16-21 év közötti lányokról van szó.

23F

2013. ápr. 19. 20:06
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Van!

Cici, popó, meg miniszoknya :P Ma is: Nagy, természetes mellű, és éppen csak ici-picit pufi csaj MELLTARTÓ NÉLKÜL az álló , gyönyörű ananász formájú melleivel vonult el előttem. Ahh... Készen voltam!

Pedig nem vagyok nagymell párti!

2013. ápr. 20. 00:42
 12/12 anonim válasza:
Elsőnek nekem is a borosta ugrott be. Hidd el, hogy az arcszőrzet rengeteget számít ::)
2013. máj. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!