Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem tudják tolerálni, ha egy férfi ronda?
Most, hogy visszaolvastam, amit irtam... van egy kis sikerkalauz, vagy onsegito konyv ize a dolognak, nem volt szandekos.
De azert talan racio es nemi igazsag is van benne, mert tenyleg valahogy igy kellen hozzaallnod az elethez, hiszen a jelenlegi allapotodban erezhetoen szenvedsz es nyilvanvalo, hogy a celjaidhoz sem segit hozza.
Akkor viszont azert tenyleg lehetseges, hogy valahogy mashogyan kellene, nem igaz?!
A keretet a tapasztalatok okozzák, amiből nincs 1 db pozitív sem. Jó lenne, ha legalább lenne 1 db, ami pozitív egy kicsit. De ilyen lányokkal még nem volt, annak ellenére, hogy az élet többi területén elég sikeres voltam, de ezek a folyamatos kudarcélmények felőrölték az idegeim eléggé.
Az hogy mit hozunk ki az életből, azzal valamennyire egyet értek. Mindig is tudtam, hogy nekem összehozni 1 párkapcsolatot, mint egy átlagos srácnak összehoznia 100-at, vagy egy analfabétának jogi egyetemet végeznie. Alapvetően úgy is indultam neki a csajozásnak, hogy minden negatív és rossz élmény ellenére megmutatom, hogy képes leszek szerezni magam mellé valakit.
A kcal-mozgás arány alapvetően rossz, hiszen az alapanyagcsere 1000-1200 kcal. De azzal 1 dekát nem fogytam még mozgás mellett sem. Ezért kellett drasztikus 500 kcal-os, és így ment le fél kiló hetente.
És minden segítség tippet szívesen fogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!