Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/21 anonim válasza:
Én a fogait nézem meg... nagyon fogfetisiszta vagyok:)
Legyen hófehér gyöngymosolya, ez nagyon fontos...
15/21 anonim válasza:
Viselkedését, hogy mennyire görény. Tekintetéből látni.
17/21 anonim válasza:
Arc, alak, öltözködés... Ha mindennek megfelel, jöhet a beszélgetés, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés sem... 25/F
18/21 anonim válasza:
én a testét,és ha vékony arányos (nem kell a nagy mell)akkor utána meglesem az arcát meg a haját ami jóesetben nagyon szép és hosszú aztán ha esetleg beszégetnenk akkor a szemet szájat a dekoltázs át :))de pl ha rikító rózsaszín lenne a haja akkor dől a sorrenden:D
19/21 anonim válasza:
Ez elég helyzetfüggő, mert ugye nem mindegy ,hogy távolról jön vagy hátulról látod vagy csak egy pillanatra vagy már ismerkedsz szóval érted... Meghát mit nézek meg rajta először , ha mondjuk másfél méter hosszú kék haja van akkor a haját, ha kirakja a dubla D-s melleit akkor a mellét. De ha úgy értetted ,hogy mi a számomra legfontosabb akkor:
1.arc
2.testalkat
3.stílus - öltözködés , gesztikuláció, arcmimika (sokat elárul)
a többi meg csak extra innentől kezdve igazából ha tetszik ezek alapján akkor édes mindegy ,hogy kicsi vagy nagymellű ,zöld vagy barna szemű , szőke vagy barna akkor is tetszeni fog.
20/21 anonim válasza:
Arc,Szemeit mélyen.Aztán a cipőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!