Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég egy együttlét ahhoz, hogy megfoganjak?
Figyelt kérdés
Nem igazán tudom, hogy ez mennyire megy egyszerűen. A termékenységemmel nincs semmi baj. Még szűz vagyok, de nem tudom, hogy mekkora az esély, hogy az első véedkezés nélküli szexnél teherbe essek. Hogy megy ez?2013. ápr. 18. 16:20
11/18 anonim válasza:
Igen elég. Ha pont akkor pont abban a pillanatban történik.
12/18 anonim válasza:
nem tudom hány éves vagy? komolyan ott a net előtted nézzél már szét mikor vagy fogamzóképes és ne itt kérdezgessél, ha egyszerűen ennyire nem használod az eszedet, a másik fogalmad nincs mit jelent egy gyerek, ráadásul tanítani kell, mielőtt kérdeznéd, az már onnan kezdődik, hogy hazaviszed, a gyerek szokásait Te fogod kialakítani, de ahhoz ne haragudj, még kellene egy kis fejlődés szerintem, de Te tudod mit csinálsz N
13/18 anonim válasza:
Akár akarsz geyreket, akár nem, 50 százalék: vagy igen, vagy nem.
14/18 anonim válasza:
Nem te fogansz meg, hanem a gyereked.
15/18 anonim válasza:
"A termékenységemmel nincs semmi baj."
Ezt honnan tudod, megnézetted? Nőnél elég nehéz kideríteni.
Amúgy átlagosan 10% az esély egy véletlenszerű alkalomnál. Most boldog vagy, hogy ezt tudod?
Ha gyereket akarsz - mindenképpen - akkor olvasgass kicsit, hogyan lehet jól megfoganni. Viszont erre nem nagyon van szükség, mert normálisan egy termékeny férfinek és nőnek gyereke fogy foganni pár hónapon belül, ha szexelnek.
De én is úgy érzem, hogy egy gyerekhez még nagyon tanulatlan vagy.
16/18 anonim válasza:
...vagy esetleg a férfi akarata ellenére szeretnéd a gyereket?
Nem igazán jó ötlet!
17/18 anonim válasza:
16: nekem is ez volt az érzésem a kérdés olvastán.
18/18 anonim válasza:
Ha esetleg azért szeretnél mindjárt elsőre teherbe esni, mert így akarsz megfogni valakit, akinek különben nem kellenél hosszabb távra, esetleg csak a szüzességed érdekli, akkor ez egy baromi rossz ötlet, mert mindenkivel kicseszel: a pasival, a gyerekkel, és végső soron magaddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!