Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Az alacsony lányok bejönnek nektek?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Miben különböznek a magasaktól?2013. ápr. 17. 22:24
13/17 anonim válasza:
Én nekem 1 kivétellel mindig nálam alacsonyabb nőim voltak.
Most is az van.Azért,mert nem kell felágaskodnom egy csókért.Meg általában a nőt zavarja,ha ő a magasabb.Minden egyébben lényegtelen.
15/17 anonim válasza:
Alacsony fiúként nincs is más választásom, csak az alacsony lányok. Az más kérdés, hogy tudom az alacsony lányok utálják az alacsony fiúkat, nekik is legalább 180centi de még inkább ennél is magasabb fiú kell. Beteg ez a társadalom. Az alacsony fiúkat utálják a csajok, a magasak pedig kaphatnak egyszerre több csajt is.
16/17 anonim válasza:
Én 186 vagyok mégse vagyok csajok kedvence. Lehet ronda vagyok xD
Amúgy a kicsi lányokat nagyon szeretem. Talán mert aranyosabbak meg az alapból kis mell nagyobbnak tűnik rajtuk. Nem, ez nem igaz. De ha lenne egy magas és egy alacsony csaj akik oda lennének érem, a magasabbat választanám.
De az életben szerintem abszolút nem számít a magasság.
17/17 anonim válasza:
mert nagyobb férfinek érzem magam egy 150 centis mellett
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!