Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennétek egy olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennétek egy olyan pasival akinek "rosszak" a fogai?

Figyelt kérdés

A munkámból adódóan sokat talákozom egy pasival, aki látszatra jól néz ki, normális, dolgozik, nagyon jókat szoktunk dumálni, de....a fogai...

Szóljak neki? Miért nem foglalkozik a fogaival? Pedig amúgy meg jól nézne ki...

2013. ápr. 17. 20:21
1 2
 11/15 Pretty_Fighter ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 17. 21:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon drága, én már csak tudom, nekem is rohadnak, genetikai okok miatt, pedig mindig ápolom meg minden, de sajnos ez ilyen. Van, aki meg életéen nem mosott fogat és tökélets a fogsora.
2013. ápr. 17. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem 13 évesen még egy gyerekfogorvos bénázta el elől, azóta egyfolytában gondok voltak vele, kényszermegoldást kellett választani, de aztán egy idő után az se néz ki a legjobban, most ezzel megint mit lehet csinálni... ha egy lány emiatt elítél,akkor az a lány nem is kellene.
2013. ápr. 18. 00:19
 14/15 A kérdező kommentje:

Én emiatt nem ítélem el azokat akiknek nincs rá pénzük. De ha azt látom h van pénze vkinek, akkor erre miért nem költ?

Van két munkatársam, az egyik férfi, mindig dicsekszik h mennyi pénzük van - igaz is mert a felesége börtön parancsnok havi fél milliót keres, de a fogai meg rohadnak. A másik egy 50 körüli nő, akinek megint mindenre van pénze, de a száját nem meri kinyitni, egy kivehető fogsor szerintem nem lehet olyan drága.

2013. ápr. 18. 09:46
 15/15 anonim válasza:
Hát én biztosan nem. Ha nagyon kedvelném talán szólnék neki, de az, hogy járjak vele... Mi lenne abból? Olyan kapcsolat, amikor tök jól kijövünk, csak épp nem csókolózunk, mert undik a fogai? Hát én inkább nem kockáztatnék.
2014. ápr. 6. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!