Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek melyik jönne be jobban?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú akit csak látásból ismertek, egyszercsak odamegy hozzátok és elhív valahova, vagy, ha előbb írogat facebookon, hogy azért ne legyetek ismeretlenek egymásnak? (tegyük fel nincs olyan opció, hogy élőbe kezdtek el csak úgy beszélgetni). És, ha neketek tetszik a srác, az változtat valamit?2013. ápr. 17. 19:54
2/8 anonim válasza:
Először pár mondatot beszélgetnék vele FB-n, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, akk hívjon el. Bár nekem leginkáb az jönne be, ha élőben odajönne hozzám, néhány percet beszélgetnénk és utána hívna el.
3/8 anonim válasza:
igen változtatna, mert ha tetszene nekik a srác, mindegy melyiket választod :D
5/8 A kérdező kommentje:
:DDD nem is gondoltam másra.köszi:D
2013. ápr. 17. 20:37
6/8 anonim válasza:
Ha nekem is szimpi a srác, akkor simán ismerkednék vele :D
7/8 anonim válasza:
első. de az első élhívásra nem mondanék igent "kéretném magam" (meg persze ez a fiú kisugárzástól is függ, hogy magával ragad-e vagy sem..)
8/8 anonim válasza:
Én azért szeretem,ha előbb egy kicsit irogatnak nekem,a mostani 4 éves kapcsolatommal is így kezdtük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!