Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólna a bnőm ha egyik reggel arra ébredne h éppen ujjazom?
A barátnőm (gy. k.: szerelmem) még sosem haragudott érte, ha pettinggel ébresztettem.
Egyébként egy alvó nőt meg se lehet ujjazni, hacsak nem álmodik valami erotikusat, de még ha meg is lehetne, nem hiszem, hogy egy egészséges ember ne ébredne fel már csak egy simogatásra is, nemhogy többre.
Ne aggódj, senki sem fog rajtad "erőszakot tenni", amíg alszol, egyszerűen azért, mert nem lehet. Bár a felháborodásod mögött érzek némi tapasztalatlanságot, férfi-gyűlöletet, ezért azt kell gondolnom, hogy vagy csak rossz fiúkat fogtál ki, vagy semmilyet, de hogy boldog kapcsolatod nem volt még, az biztos.
Ha nem értesz valamihez, ne próbálj okoskodni, mert csak hülyét csinálsz magadból.
kedves 80%os.
Én nem szoktam bele dugdosni mást,csak magamat...
Vagyis hát ujjamat,nyelvemet,farkamat.
És egy rendes felizgatással elkezdett dugás egy épp alvó barátnővel akkora inger,ha valaki ért hozzá,hogy egyből élvezni kezd.És arra ébred fel,hogy élvez.Szerintem rád is rád férne egy alapos dugás...Nem is tudom elképzelni,hogy tudnék úgy ujjazni,vagy nyalni egy csajt,hogy ne élvezze...De ha nem hiszed,gyere,próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!