Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna a bnőm ha egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna a bnőm ha egyik reggel arra ébredne h éppen ujjazom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 16:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Ostoba p!csák. :)
2013. ápr. 17. 21:17
 12/18 anonim ***** válasza:
Nyilván. Ha az akaratomon kívül akar velem valaki szexelni, én vagyok a hülye, és nem a másik fél az erőszaktevő. Semmit nem számít, hogy az a fél történetesen a pasim-e vagy nem. Ha nem egyezek bele, akkor ne dugdosson belém semmit, mert pofán vágom és feljelentem. Gyökér.
2013. ápr. 18. 11:23
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
12es,ha az én csajom lennél(elméletben),és arra ébrednél,hogy épp orgazmusod van,azt ne mond,hogy haragudnál érte.Mert az nem lenne valami őszinte kijelentés...
2013. ápr. 18. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:

A barátnőm (gy. k.: szerelmem) még sosem haragudott érte, ha pettinggel ébresztettem.

Egyébként egy alvó nőt meg se lehet ujjazni, hacsak nem álmodik valami erotikusat, de még ha meg is lehetne, nem hiszem, hogy egy egészséges ember ne ébredne fel már csak egy simogatásra is, nemhogy többre.

Ne aggódj, senki sem fog rajtad "erőszakot tenni", amíg alszol, egyszerűen azért, mert nem lehet. Bár a felháborodásod mögött érzek némi tapasztalatlanságot, férfi-gyűlöletet, ezért azt kell gondolnom, hogy vagy csak rossz fiúkat fogtál ki, vagy semmilyet, de hogy boldog kapcsolatod nem volt még, az biztos.

Ha nem értesz valamihez, ne próbálj okoskodni, mert csak hülyét csinálsz magadból.

2013. ápr. 18. 12:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerinted egy nem magánál lévő nőnek komolyan orgazmusa van, ha cuccokat dugdosol belé? Majd egyszer adj tippet a barátnődnek, de mennyire élveznéd, ha álmodban esetleg ő dugdosgatna beléd dolgokat, lenne-e orgazmusod. Meg ne sértődj ám, hogy az engedélyed vagy a kérdezésed nélkül tette, mert akkor álszent idióta vagy!
2013. ápr. 18. 12:39
 16/18 anonim ***** válasza:

kedves 80%os.

Én nem szoktam bele dugdosni mást,csak magamat...

Vagyis hát ujjamat,nyelvemet,farkamat.

És egy rendes felizgatással elkezdett dugás egy épp alvó barátnővel akkora inger,ha valaki ért hozzá,hogy egyből élvezni kezd.És arra ébred fel,hogy élvez.Szerintem rád is rád férne egy alapos dugás...Nem is tudom elképzelni,hogy tudnék úgy ujjazni,vagy nyalni egy csajt,hogy ne élvezze...De ha nem hiszed,gyere,próbáld ki.

2013. ápr. 18. 13:15
 17/18 A kérdező kommentje:
én pl örülnék ha a bnőm így keltene engem, egyáltalán nem haragudnék
2013. ápr. 18. 15:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha orálisan elégítene ki, míg alszol, annak biztos örülnél, de ha az ujjait dugdosná beléd (hiszen ez is ujjazás, csak nem vaginális), akkor nem hiszem, hogy annyira örülnél. Pláne egy börtönben.
2013. ápr. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!