Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok otthon ki főz? Evidens hogy a nőnek kell főznie egy párkapcsolatban, vagy elvárható, hogy a férfi is tudjon "összeütni valamit"?
Én speciel nem tudok főzni, nem is nagyon szeretek időt pazarolni ilyesmire, pláne úgy hogy utána nekem sem ízlik az általam megfőzött kotyvalék. Elvárhatom a páromtól, hogy néha ő is főzzön valamit, vagy esetleg átvállalja kompletten a főzést? (minden házimunkát szívesen megcsinálok, csak ezt utálom)...
21 N
(bocs ha rossz kategória)
ja, hogy nem akarsz gyereket, akkor te az a karrierista fajta vagy,aki majd 40 évesen teherbe akar esni és majd nyafog,h miért nem megy.
akk meg nem olyan fontos a fözés ilyen állásponttal, viszont sztem elég imponáló egy pasinak,ha a bnője tud főzni...és jól 20L
Hagyjátok már ezt a gyerek témát, mert semmi köze a karrierizmushoz, ez hülyeség, és sem akarok gyereket, pedig nem vagyok karrierista.
Az otthoni munkát minden kapcsolatban úgy osztják meg, ahogy jólesik. Ha a férfi szeret és tud jobban főzni, akkor miért ne főzhetne ő az esetek többségében? Az azért jó, ha alap kajákat mindketten tudnak készíteni, de ettől kezdve úgy osztják be, ahogy jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!