Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok otthon ki főz? Evidens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok otthon ki főz? Evidens hogy a nőnek kell főznie egy párkapcsolatban, vagy elvárható, hogy a férfi is tudjon "összeütni valamit"?

Figyelt kérdés

Én speciel nem tudok főzni, nem is nagyon szeretek időt pazarolni ilyesmire, pláne úgy hogy utána nekem sem ízlik az általam megfőzött kotyvalék. Elvárhatom a páromtól, hogy néha ő is főzzön valamit, vagy esetleg átvállalja kompletten a főzést? (minden házimunkát szívesen megcsinálok, csak ezt utálom)...

21 N

(bocs ha rossz kategória)

2013. ápr. 17. 14:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
én fiú vagyok, és eddig az esetek 90%ában én főztem. szeretek, és állítólag tudok is.
2013. ápr. 18. 00:25
 22/26 ivilicious ***** válasza:
0%

ja, hogy nem akarsz gyereket, akkor te az a karrierista fajta vagy,aki majd 40 évesen teherbe akar esni és majd nyafog,h miért nem megy.

akk meg nem olyan fontos a fözés ilyen állásponttal, viszont sztem elég imponáló egy pasinak,ha a bnője tud főzni...és jól 20L

2013. ápr. 18. 10:40
 23/26 anonim ***** válasza:
68%

Hagyjátok már ezt a gyerek témát, mert semmi köze a karrierizmushoz, ez hülyeség, és sem akarok gyereket, pedig nem vagyok karrierista.

Az otthoni munkát minden kapcsolatban úgy osztják meg, ahogy jólesik. Ha a férfi szeret és tud jobban főzni, akkor miért ne főzhetne ő az esetek többségében? Az azért jó, ha alap kajákat mindketten tudnak készíteni, de ettől kezdve úgy osztják be, ahogy jólesik.

2013. ápr. 18. 10:55
 24/26 A kérdező kommentje:
kedves 22#es, nem vagyok karrierista, egyenesen utálok dolgozni, én csak KÉNYELMES ember vagyok és roppantul lusta, valamint nincs türelmem a gyerekekhez, ráadásul egy gyerek TÚL nagy felelősség, ami kell mint púp a hátamra (nem szeretnék leépülni se fizikailag se szellemileg, márpedig egy gyerek áldozatokkal jár, ami nem éri meg, legalábbis nekem)
2013. ápr. 18. 20:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek főzni. Ha a párom nem tudna,akkor se lennék elkeseredve. De örülök,h néha meglep azzal,hogy ebéddel/vacsorával vár. :) 25/N
2013. ápr. 19. 17:25
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező. Ilyen hozzáállással jobb is ,ha nem vállalsz gyereket soha. Érezné ,h nyűgnek tartod. De később bánni fogod,mert nem tudod miből maradsz ki.
2013. ápr. 19. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!