Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Naponta kismilliószor gondolok rá, van, hogy szabályosan szorít a mellkasom, és olyankor sírni van kedvem, de mégis boldog vagyok, mert ő létezik, pedig nincs is velem, de jó ez a tudat. Amikor mosolyog, akkor nekem is kell, és meg akarok neki mutatni mindent, amit szeretek, szeretném megnevettetni, szeretném, ha megbízna bennem.

Egyébként is elég érzelgős vagyok, de most olyan dolgok jutnak az eszembe, hogy már szinte azt mondom, hogy ez még egy amerikai romantikus filmbe is túlzás lenne.

Ezt hallgatom, és még tetszik is (de ne nevessetek ki :D): http://www.youtube.com/watch?v=GL4HVGiEGCk

Ja, egyébként plátói szerelem... :( Vagy ez fellángolás csak? Tudnék még mesélni, de igazán nem akarom, hogy túl hosszú legyen :D

2013. ápr. 17. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég szerelmes lehetsz :D Én is így vagyok vele:)
2013. ápr. 17. 13:51
 2/6 A kérdező kommentje:
17/L vagyok, ha ez esetleg fontos részlet lett volna :D
2013. ápr. 17. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
szerelems vagy, de miért nem mondod el neki? Lehet nem csak plátoi lenne ha ugyanazt elmesélnéd neki is mint nekünk. :)
2013. ápr. 17. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
én 12évesen ugy csajoztam xd ne féjj mond el neki xd Szerelmes lélek vagy ettől nincs jobb érzés :DD:))
2013. ápr. 17. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább fellángolás,hiszen szerelmes csak abba lehetsz,akit ismersz,akivel együtt jársz,hibáival együtt is imádod őt olyannak,amilyen.Majdnem olyan ez,amit most érzel,mint a rajongás.
2013. ápr. 17. 14:12
 6/6 RaZeR1912 ***** válasza:
"Naponta kismilliószor gondolok rá" Most ezt nem tudom arra véljem hogy nem mindig rajta vannak a gondolataid csak rá gondolsz 1 jó párszor naponta
2013. ápr. 18. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!