Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit kedveltek szex közben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit kedveltek szex közben?

Figyelt kérdés
Én itt arra gondoltam ha a lány egy kicsit vad vagy pl eljutnátok a leszopásig vagy az elég nagy baj ha a lány kockázat miatt nem akarja azt hogy előlröl szexeljenek hanem csak hátulról ? seggbe? nemlehet sztem ez nagy gond de a szopás meg akkor válalnám be ha a elégé tiszta :) meg ha már elégé beindultunk de nálam sztem csak a szopás meg a seggberakás lenne a jó mert nem akarok nagyon kockáztatni max ha tapasztaltal van dolgom :) esetleg meik pózt kedvelitek ? :)
2013. ápr. 16. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
-.-""
2013. ápr. 16. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Sört inni :)
2013. ápr. 16. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
beleszarni egy pohárba és megenni.
2013. ápr. 16. 20:18
 4/6 A kérdező kommentje:
én értelmes kommenteket várnék mert van valakim akivel lenne a első szex talán és nem akarok béna lenni
2013. ápr. 16. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor velem akármit csinálnál,én elég tapasztalt vagyok.

Én szexben elég irányító vagyok,és tudom kb mit szoktam...Néhány csaj pl akarta,hogy szexcseteljek vele,és le írtam,amit szoktam tenni,és teljesen beindultak tőle...

De ahogy olvasom,tudnék neked tanítani ezt-azt ha úgy alakulna.

2013. ápr. 16. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak mert elégé sokat olvasom hogy szeretitek ha egy csaj leszop viszont nem tudom hogy mivan a másikkal?
2013. ápr. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!