Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha nektek menstruáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha nektek menstruáltok, akkor emiatt szoktatok elhalasztani "ottalvást"?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok,amikor már szex is van,szimplán,ha a barátotok ottaludna. Azért elég kellemetlen neki nézni,hogy látja a szenvedést..
2013. ápr. 16. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
hát.. a kapcsolat elején egy kicsit kellemetlen, ha ott recsegek mellette betétben, meg kínlódok a görcsök miatt.
2013. ápr. 16. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
khm, nem mindenki szenved, amúgy meg hülyeség szerintem, amikor együtt fogtok élni (talán), mit fog csinálni, hazamegy míg menstruál?XD
2013. ápr. 16. 20:03
 3/8 anonim válasza:

En tampont hasznalok igy nem

Es ha tenyleg rendes pasi akkor megerti hogy m')eg van ez termeszetes dolog:)

4/8 anonim ***** válasza:

a párom sem szereti, ha látja, hogy szenvedek :/ mármint, nyilván elviseli a látványom :D de mindig mondja, h nagyon rossz így látnia. de ezért nem szoktunk elhalasztani együttalvásokat. egyébként is keveset tudunk mostanság találkozni, így meg pláne.

23

5/8 anonim ***** válasza:
Igen, mert nem vagyok szalonképes bepelenkázva és nem tudok úgy idegenben aludni, hogy közben attól félek, hogy összevérezem a kárpitját, nem csak a cikiség miatt, hanem mert abból ki se lehet szedni.
2013. ápr. 16. 20:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha náluk kéne aludni biztosan elhalasztanám, de pl. nekünk az 1. együttalvásunk úgy történt hogy nekem megvolt a menzeszem. Semmi nem volt összebújtunk símogatta a hasam és kész :)
2013. ápr. 16. 20:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát nekem annyira fáj, mintha valaki egy konyhakéssel akarna széttépdesni, szóval kb felállni nem tudok, nem hogy még pasihoz menjek.

*panaszkodás*

2013. ápr. 16. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Aludjak az utcán, mikor menstruálok?:D Köszönöm szépen, nem... együtt élünk 5 éve, már hozzászokhatott a betétem hangjához.
2013. ápr. 16. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!