Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt kérte a pasim h ne borotválkozzam, most mit csináljak akkor?
Figyelt kérdés
Szóval azt kérte h intim részen ne borotváljam le semennyire mert neki úgy tetszik. Ok, nem nagy kérés, de az a baj h iszonyú szőrös vagyok ott, nemcsak dús, hanem nagy kiterjedésű is. Ha csak bugyiban vagyok, akkor is kilátszik a bugyi szélén sok szőr, a combomig. Addig nem gond amíg senki más nem lát meztelen, de ha bnőim v tesóm meglát otthon v bárhol bugyiban, mit gondolhatnak?2013. ápr. 16. 09:53
1/18 anonim válasza:
A combodról borotváld vagy gyantázd, a többit hagyd. Szerintem neki se lenne vonzó úgy, ha ráterjed a combodra.
2/18 anonim válasza:
a bikinivonalat meg lehet csinálni és kész, más nem lényeg
3/18 ivilicious válasza:
faznírozz, azt nem kell tudnia a bartodnak. így nő és kész. ha szőrös is vagy, legyél igényesen az...vágd ollóval rövidebbre, meg ne legyen a bikinivonalnál meg a hasadon is szőrös
meg miz,h mit gonodlhatnak,ha meglátnak...én simán mondanám vigyorogva nekik,h ez tetszik a pasimnak,azt kész....
4/18 anonim válasza:
ritka ez manapság
főleg csajok körében h valakinek szőrös ott lenn
5/18 anonim válasza:
hordj francia bugyit,abból tuti nem látszik ki.És végre,vissza kapja a helyét a világban a punciszőr.Már nekem is elegem van a sok borotváltból.
8/18 anonim válasza:
Az én pasim is kérni szokta, hogy néha hagyjam már meg, meg a legjobb barátnőm pasija is mindig mondja neki, hogy ne szedje le.
Szóval manapság egyre jobban azt veszem észre, hogy kezd ez jobban bejönni.
Nekem is ránő a combomra, én azt leszedem, meg a tetejéből is kicsit, vagy van hogy szinte az egészet és hagyok egy kis csíkot, az is nagyon bejön a páromnak.
9/18 ivilicious válasza:
nekem is ki lett harcolva egy csíknyi
10/18 anonim válasza:
Engem nem nagyon érdekelne, hogy a párom mit akar ilyen téren. Soha nem értettem azokat a nőket pl. akik azért nem vágatják le a hajukat, mert a párjuknak úgy tetszik.. És? Az én hajam, az én szőröm, az én testem! Azt csinálok vele, amit én akarok! Ennyi! Ha téged ez zavar, akkor borotváld le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!