Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HEEEEEELP! Ez lessz az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HEEEEEELP! Ez lessz az első helyzet hogy csókolóznom kell. micsinálljak?

Figyelt kérdés
jááááájjj nagyon izgulok..és megkell ezt a lépést tennem,ez lessz az első nekem h csókolózni próbálok ..szájrapuszi márvolt.Azt tudom h résnyire kikell nyitnom a számat utánna halvány lila gőzöm sincs mit kell csinállni :(((

2013. ápr. 15. 23:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
neked nem osztottam lapot...maradjál meg magadnak olyan a mosdó mint....nem vagyok buta úgy h lehet innen takarodni ha nem tetszik valami..nem tok írni?? de tok csak rövidítek drága -.-""" ha nem a témában akarsz segíteni akk nem kell íde írni..nem tetszik vami tarsd meg magadnak -.-"" :@@
2013. ápr. 16. 00:12
 12/17 anonim ***** válasza:
58%

Rövidítesz? Inkább hosszabbítasz...

Két szót egymás után nem tudsz normálisan leírni...

2013. ápr. 16. 00:17
 13/17 A kérdező kommentje:
nem m1 az neked???? o.O foglalkozz a tekis életeddel..ne az én kérdésemnél éld ki magad -.-""" haggyálmár :@
2013. ápr. 16. 00:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Fer tominak igaza van.És különben is...hány éves is vagy???Írni nem tudsz ok ez itt már nem olyan furcsa,hozzá vagyunk szokva.Ilyen idióta kérdést kirakni ide..pfff 26L
2013. ápr. 16. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Csücsöríts a csőröddel és mint a vákuumos porszívó cuppogjál neki, hidd el mindent elsöprő hangulat veszi kezdetét!
2013. ápr. 16. 10:19
 16/17 A kérdező kommentje:
te dumálsz???ilyen undorítóóó komit kiírni ide pff xdd -.-"""
2013. ápr. 18. 00:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nos, szerintem nagyjából 13 éves lehetsz,vagy ahhoz közeli értelmi szinten."PFF" próbáltam lesüllyedni a szintedre, hogy talán megérted a mondanivalómat...kis suttyó...26L
2013. ápr. 18. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!