Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire visszataszító ha egy fiú ilyen vékony?
Nyugi! Én a gimiben sosem voltam ezeknél sokkal vastagabb felsőtestre, mert az nb1-es kosárlabda lehúzott rólam minden gram zsírt és a növésben lévő szervezetet nem igazán egészséges a kondiban puhítani. 20 éves koromban álltam meg a növésben 195-nél és akkor a egy pár hónap alatt már 95 kiló izommal zsákolgattam az USA-ban az egyetemi amatőr ligában.
A LÉNYEG: a vékony alkatot vedd áldásnak, mert nagyon könnyen formálható, ha magas vagy mellé, a nőkben elsődlegesen az atletikus alkatot fogod kelteni!!! Hidd el, hogy egy magas és vékony pasira ezerszer hamarabb felfigyelnek a nők, mint egy seg_dugasz, de kigyúrtra, aki ráadásul bunkó is. ÉS NE FELEDD, amíg Te magadról elhiszed, hogy az a test, amiben Vagy királlyá tesz Téged, minden dó omlani fog előtted. Én a gimiben a 60-65 kilómmal a suli összes jó nőjét levarrogattam, holott mindenki rajtam kívül gyúrt. Legyen jó a stílusod, bízz önmagadban és adj a dumádra. Egy kákabélű jószövegű parasztgyereknél senki sem veszi le jobban a nőket a lábáról!!!
25F
A nők szinte emberszámba se veszik a vékony alkatú férfiakat, inkább a fiatalabb, 14-17 éves lányok ideálja. Valamiért még én is tapasztalatlan szűz vagyok 185/65ös paraméterekkel, hiába vagyok remek kondícióban...
Biztos, hogy áldás vékonynak lenni? Ma már a vaskos és kigyúrt embereké a világ, a vékony meg nagy eséllyel házasságot köthet a markával.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!