Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egy csaj többet sexelhet mint egy fiú?
szerintem egy csaj fiatalon 14-22 éves kora között sokkal többet sexelhet mint egy fiú, mert csak fütyentenie kell akárhogy is néz ki 10 fiú egyből oda ugrik, egy fiú nem tud annyit sexelni mint egy csaj ,szerintetek is így van?
nem ritka hogy egy 20 éves csajt már 20-50 en lefekteték még egy ugyan ennyi idős fiú még szűz , írjátok a véleményeiteket meg hogy fiúk vagytok meg hogy csajok azt is írjátok oda
ha minden nap váltogatni akarnám a szexpartneremet, végülis megtehetném, és ja, lehet abban vmi, h a lányoknak könnyebb szexelni akárkivel. (am zárójelesen megjegyezném, h azt a lányt, akit 20 évesen már 20-50en lefektedtek már, azt úgy hívják, h k.rva)
L
"Pontosan erre mondják hogy HERR A LÁNYOK ELÖBB ÉRNEK!!44 de vigasztaljon hogy előbb is hervadnak >:D"
Ez így van. Testileg tényleg előbb érnek, agyilag nem igazán. Sőt, a legtöbb 30 éves nő sem értelmes, általában olyan hisztis, mint egy 16 éves lány. Jaja:). Kérdező, azért ne bánkódj emiatt, mert a nők a csúcson kb. 22 évesen vannak, onnan már csak lefelé van. Egy 25-26 éves nő sem annyi kapós már, mint egy 22 éves. És sokan nem vallják be, de a legszebbek a 18-20 éves lányok, ráadásul a mai 26-28 éves nők már 35 néznek ki legtöbbször. Egy férfi meg akár 40 évesen is simán lehet népszerű a nők körében. Persze, ezt a nők sosem fogják elfogadni, ezért van annyi cikk a 40 éves bombázókról:D
köszi nekem már ez nem téma prostihoz fofgok járni és én meg hetente fogom cserélgeti a nőket mert én ebbe nem bírok beletörődni és sajnáloma fiúkat,
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!