Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Megtetszettem a tanáromnak?
Valóban tetszem a tanáromnak?
Felfigyeltem pár jelre, már év eleje óta de igazából most érzem "biztosra".. keresi a társaságom , nagyon láthatóan kivételezik velem, "szándékosan" megérint, rám kacsint,.. 25 év körüli lehet, minden iskolás lány "álma", ő az a bizonyos "TANÁR" akiért mindenki megőrül az iskolában..
Mindenesetre nekem sem közömbös, de szimplán csak "tetszik" kategória, egyedülálló, nekem viszont 3 éve komoly párkapcsolatom van.
Mit tehetnék "ellene"? Annyira rosszul érzem magam emiatt, félek hogy a tanulás rovására fog menni..
Ha ez jelent valamit középiskoláról van szó, és szakácsnak tanulom.
18/L
Én sem nézem rám, mással foglalkozom, másra gondolok, de szól a nevemen hogy üljek az első padba.. és folyamatosan figyel, beszélgetést kezdeményez..
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
Köszönöm! Neked pedig sok sikert!
Nem vagyok vele tiszteletlen, és nem adok kétértelmű jeleket..figyelembe sem szeretném venni, ha lehetne nem járnék be az óráira, de hát kötelező..
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!