Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást szeretek, de vele járok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy srác,ilyen érzéseket még senki nem váltott ki belőlem. Szeretem őt,ő is engem,de nem tudunk együtt lenni. Megpróbáltuk nem egyszer,de működésképtelen. Amikor jó vele,akkor nagyon jó,viszont kevés ilyen pillanat van,viszont amikor rossz,akkor maga a pokol. Mindketten makacsak vagyunk,hazudozunk, minden rosszat duplán adunk vissza a másiknak, szóval ez így nagyon nem okés. Még mindig őt szeretem,viszont túl kellett/kell magam tenni rajta,így mással járok. A másik srácot nem szeretem,de nem akarom megbántani,de rohadt rossz úgy megcsókolni,hogy közben ő jár az agyamban,és legszívesebben rohannék hozzá. Mit csináljak? :(
17L
2013. ápr. 15. 15:06
1/2 anonim válasza:
mond azt a jelenlegi pasinak he edes mi szerintem nem illunk ossze keves a kozos tema ha az uj pasit valasztod irj le 100 szot amit szeretsz benne 150 -et a regirol amit gyulolsz benne igy eldontod ki a jobb
2/2 anonim válasza:
Én a helyedben szakítanék a barátoddal, egyrészt mert ez nem korrekt vele szemben, másrészt mert ezzel csak magadat "kínzod". Talán jobb lenne, ha egy ideig egyedül lenni, szórakoznál, haverjaiddal lógnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!