Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem olyan magányosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem olyan magányosnak és üresnek az életem, pusztán azért, mert még sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Olyan fura érzés ez, néha sírni tudnék fiú létemre, akármennyire gáz is, de elöntenek az érzelmek, látok egy rakás szerelmes párt is, ők milyen boldogok már, én meg ilyen különc vagyok, akire a lányok rá se néznek, meg elég sokan ki is gúnyoltak már. JÓ én megértem, sajnos én sem tudok vonzódni például a kövér lányokhoz, gondolom az én fajtám külsőre meg az a kategória, akiktől a lányok undorodnak. Próbálok boldog lenni egyedül és elfelejteni a problémáimat, mégis folyton előtör, mintha ez valami olyan dolog lenne, amitől sehogy sem tudok megszabadulni, amíg nem találom meg a megfelelő lányt, akivel járnék. Én örülnék a legjobban, ha egyedül is boldog lehetnék csúnya fiúként, de mégsem megy, pedig pár éve még ment.
2013. ápr. 14. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, ennél jobban én sem fogalmazhattam volna.

"talán az a rossz, hogy nem nem törődik veled senki, nem simogatja a lelked a jelenlétével, a szeretetével, a szerelmével..."

Én egyedül is boldogulok, nem arról van szó. De vannak pillanatok az életben, amikor semmi más nem kellene, csak egy szerető barátnő ölelése; megnyugtatna a női szeretete/szerelme, még szavak sem kellenének, csak az, hogy van nekem, hogy lelkileg támogat és, hogy átölelhetem szorosan... De lehet, hogy ez csak a mesékben létezik.

2013. ápr. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!