Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan (fiatalabb) srácok akik nem feltétlen szexre hajtanak? Főként 16-20 év körüliekre gondolok.
Eléggé kiábránndító tud lenni,ha egy fiú csak a szexről tud beszélni,és hasonlókról.Értem én,hogy fontos a kapcsolaban a szex, de mért kell csak erről szólnia?Van még olyan,aki szívesen mozdul ki vagy közös programokat csinálni,és nem csak ágyba akarja vinni a lányt?
15/L
Igen van, személy szerint én se a szex lehetőséget nézem egy lányban, ezért is nem próbálkozok csak azért "felszedni" valakit mert tetszik kinézetre. Persze az is számit, mert a kapcsolatba a testi vonzalom is fontos a másik iránt, de ugyan annyi fontosak a lelki dolgok is. És persze az is kell hogy mindkettőtöknek legyen valamilyen közös érdeklődési körötök vagy legyetek nyitottak egymás dolgaihoz, hogy lehessen mit csinálni/hova menni :)
18F
10.
Valószínűnek tartom amit mondasz..
Igen, még vannak. Például: én.
20F
Van.
Az ilyen embereket emberszámba se veszik a nők.
Én soha senkinek nem beszéltem a szexről, nem azzal kell kezdeni egy kapcsolatot... És amiket mondtál arra a válasz "Igen". Pl én :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!