Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már teljesen kihaltak a természetes szőke kékszemű lányok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 19:05
11/21 anonim válasza:
Nekem is a szőke hajú, kék szemű lányok jönnek be. Sajnos, nincs valami sok belőlük.
12/21 anonim válasza:
németbe ne menjél, ott már olyan keveredés van, nem igen van ott eredeti német se, skandináva
nagy városban élek, de ilyen lány nincs, sehol nem találkozol ilyennel
13/21 anonim válasza:
A barátnőm pont ilyen. :D Szőke, gyönörű és nagy kék szemek, meg kicsit fehéres bőr. Mindenki azt hiszi német :D pedig elméletileg semmi köze hozzájuk :P Aztán lehet, a postás befigyelt. :)
14/21 A kérdező kommentje:
szőke+zöldszeműekből még kevesebb van...nem is tudom ismerek -e ilyet :D
2013. ápr. 14. 19:50
15/21 anonim válasza:
én igen: ÉN :D
meg még 1 csajt, de ennyi :/
16/21 anonim válasza:
Svédországban legmagasabb a szőkék aránya.
17/21 Egy Wiwee válasza:
Nem ;33 Én is olyan vagyook!! ;33 És hülyeségnek tartom a hajfestést!! ;$$
18/21 anonim válasza:
De,vannak én is világos bőrű, szőke hajú, kék szemű vagyok. 16/l
19/21 A kérdező kommentje:
király, küldenél el fotót?
2013. máj. 15. 17:12
20/21 A kérdező kommentje:
*egy
2013. máj. 15. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!