Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egy olyan férfiba kezdek beleszeretni, akinek van párja? 28/N

Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt ismerkedtem meg vele. Akkor elkezdődött közöttünk valami egy "viszony-féle", azért így írom, mert konkrétan nem feküdtem le vele, csak találkozgattunk, telefonon tartottuk a kapcsolatot minden nap. Egy idő után engem furdalt a lelkiismeret, hogy találkozgatok vele, emellett az önbecsülésemet is többre tartottam annál, hogy egy foglalt pasi szeretője legyek. Így "szakítottam" vele. Ami akkor őt meglepően és rosszul érintette, pár hétig nem is beszéltünk akkor egyáltalán, aztán egyszercsak felhívott, néha ír üzenetet hogy hogy vagyok, és akaratom ellenére összefutok vele, olyan hetente 2-szer, 3-szor. Ilyenkor van amikor még beszélünk is kicsit, persze nagyon kedves, aranyos velem, bókol, dícsér, és olyan szemekkel néz rám hogy legszívesebben megenném a pasit. Már 3 hónapja, hogy vége a köztünk lévő dolognak, de nem tudok rá nem úgy nézni... akarom őt, hiányzik, de igazából nem kezdeném már újra a dolgot vele, mert én nem szerető akarok lenni. Ő a megismerkedésünk elején tisztázta, leszögezte, hogy számíthatok rá, mint barátra, emberre, szeretőre. Szóval tudtam végig, hogy mire megy ki a játék... Aztán útközben meggondoltam magam. Mit csináljak? Nagyon rossz így, nem tudok más férfiakra koncentrálni. Szerethet ő még engem egyszer?
2013. ápr. 14. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Ne álmodj, királylány! Csak játszik veled, kényelmes ez így neki. Kerüld, ne gondolj rá, mert a vesztes csak Te lehetsz.
2013. ápr. 14. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne, akkor nem csak a második lennél/ lettél volna neki. Ne is reménykedj, csak te jöhetsz ki ebből a dologból rosszul.
2013. ápr. 14. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Probald meg ot kivulallokent nezni.

Tul jo ember nem lehet.

Atverne a parjat, mint sz.rt a palankon, veled meg siman kozli, hogy szorakoztato technikanak jo vagy, de tobbet nem akar.

Lehet, hogy maskepp talalta, de a lenyeg ez.

Nem tisztel senkit, onzo, neki ez kell, azt kell, de adni nem tud.

Haannyira akart volna teged, akkor tiszta lappal, partalanul eled allt volna a szakitasotok utan.

De nem, ennyire jo nem vagy neki, koegeszitonek igen. Most nyomul, hatha beadod a derekad.

Tiszteld magad annyira, hogy nem teszed. Ez baromi megalazo.

Raadasul felni is van okod, mert siman beleszerethetsz, ha osszejottok, de tobbet akkor sem fogsz tole kapni, de egyik naprol a masikra dobbanthat melloled, ha talal ujabb jatszotarsat.

Akkor mit ereznel?

Hidd el, rosszabb lenne, mint most.

2013. ápr. 14. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Most biztos le leszek pontozva.

Én 3 hónapig voltam szerető státuszban, megértettem hogy egy talán futó kalandért nem hagyja ott a feleségét, nem lesz elvált apa. Amikor érezte hogy több lehet belőlünk, kezdett belém szeretni akkor ő mondta hogy szól a feleségének. Persze még akkor is eshetett volna a két szék között a földre, de akkor már több volt közöttünk minthogy ne én legyek az egyetlen az életében. 15 éve vagyunk együtt.

Ezzel nem azt mondom, hogy légy szerető. Sőt a ti helyzetetekben inkább próbáld meg elfelejteni, ha már itt az alkalom rá. Ha mégis összejönnétek még akkor viszont ne hagyd, hogy hülyére vegyen, beszéljetek meg mindent az elején és ha ígér valamit azt tartsa is be.

2013. ápr. 14. 15:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem álmodozom! Csak egyszerüen nem tudok rá kívülállóként nézni, próbáltam, de nem ment. Én soha nem keresem az ő társaságát, mindig ő szólít le, ő kezdeményez bármilyen fajta kommunikációt. Nem tehetek róla, ma már sírtam is, hogy vajon meddig fog ez így menni. Nem tudom őt kikerülni, hogy ne fussak vele össze.
2013. ápr. 14. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha összefuttok, akkor sem kötelező beszélgetésbe bonyolódnod vele. Ha kérdi miért, vegyél egy nagy levegőt, hazudd azt, hogy kiábrándultál belőle, gusztustalan, amit művel(így nem fog tovább teperni, vagy hitegetni azzal, hogy elhagyja a párját érted).

Ezek után, ahogy egyre ritkább lesz a kontakt köztetek, és te is újra a saját életedre, társaságodra fókuszálsz, azon kapod majd magad, hogy "istenem, ez a pasi kellett nekem?! De gáz!" És túl leszel az egészen.

Ehhez viszont rengeteg tartás kell, de te sem leszel már fiatalabb, egy ilyen kapcsolatban meg el lehet vesztegelni éveken át. Ha nem teszel meg magadért annyit, hogy a sarkadra állsz, akkor megérdemled, ami ezután jön. Nem bántásból mondom, hanem mert valószínűleg így is van.

2013. ápr. 14. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Ne haragudjál kérdező.Én nem akarlak leoltani téged,de te az elejétől tisztában voltál azzal hogy van párja és vonzódsz hozzá.Akkor még is minek találkozgattál vele?Szerinted ez korrekt volt?Úgy értem két ember kell hozzá ez is igaz,de miért kell más kapcsolatába bele zavarni még ha szex sem volt?Nem értem..

Szerintem meg álmodozol,az elején meg kellett volna neki mondani hogy te komoly kapcsolatot akarsz.Kezdesz beleszeretni de közben nem akarsz tőle semmit.Kicsit ellentmondásos ez szerintem,Már amúgy is belekevertél a kapcsolatba szerintem ha volt szex ha nem.3 hónap az sok idő,tetted ezt annak tudatában hogy tudtad hogy van kapcsolata.Akkor miért nem jössz össze vele?Azért mert csak álmodozól ennyi..és magad sem tudod mit akarsz.Keressél egy olyan pasit akinek nincs senkije.Pl itt vagyok én:D

30/F

2013. ápr. 14. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te lennél a barátnője, akkor szerinted nem tartana szeretőt melletted vagy hagyna el egy másikért? Az ilyen patkányok nem változnak meg.
2013. ápr. 14. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el. Ne kezdj vele.

Én férjes nő vagyok és a munkahelyemen sokat beszélgettem egy munkatársammal. Azt vettem észre, hogy kezdek beleszeretni, de hála átment máshová, mert ott jobb fizetést ajánlottak neki. Hatalmas bűntudatom van a mai napig, 3 hónapig kedvetlenül jártam dolgozni is mióta elment.

Egy kapcsolatba nem szabad belerondítani, nem véletlenül házasok azok akik azok.

Szerintem nagyon jól csinálod, bárcsak mindenki így gondolkodna, mint te.

2013. ápr. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!