Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztetek már így? Mit tettetek, hogy ne vesszetek el teljesen?
Én is úgy gondolom, hogy valahol otthagytad a szíved. Valamelyik lánynál, azért érzel így.
Én is otthagytam. Azóta érzem szinte halál pontosan ugyanazt, amit most Te. Kapcsolatban élek, szeretve vagyok, de valahogy úgy érzem, hogy soha nem leszek már a "régi", aki akár képes lenne meghalni a másikért. Ennek már vagy 8 éve.
Egyszerűen tudomásul vettem, hogy ez van, és a lehető legjobbat, legtöbbet akartam a mostani helyzetből kihozni. Már csak azért is, mert a társamnak most én vagyok a nagy Ő. Pozitív hozzáállás kérdése csak, és az, hogy elengeded a múltat. Muszáj!
42/N
Szia!
Szerintem száműzd magad egy kis magányra.Jót fog tenni pár hónap egyedüllét!Barátkozz lányokkal,de kösd ki az elején hogy se komolyat, se alkalmit nem akarsz egy ideig.Egy idő után unalmas hogy megkaphatod akit akarsz, de ha már megvan akkor nem is olyan izgalmas!Ezért maradj kicsit magadra, és addig hátha összefutsz egy olyan lánnyal aki valóban érdekel.De akkor se add fel azonnal az elhatározást.Csak szépen lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!