Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennél luxus prostinak?
Figyelt kérdés
Gondolkoztatok már valaha azon,hogy milyen jó lenne egyes helyeken egy menetért akár 1 millát kapni?
Vagy teljes mértékben elítéled az ilyesmit.
2009. szept. 23. 13:14
11/16 anonim válasza:
Mért vannak lepontozva azok, akik nem mennének el? Az volt a kérdés: igen vagy nem + jó ha van indoklás. Amúgy én akarom hinni hogy enélkül is jól megtudok élni olyasmiből, aminek értelme is van és nem kell ehhez rongyá aláznom magam pusztán pénzért. Az ilyenek élete amúgy is elég magányos, szóval mire akarja költeni? Én is jobban együttérzek az útszéliekkel. Pontozzatok csak k.urvák!
12/16 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam,se le,se fel senkit.
2009. szept. 23. 15:01
13/16 anonim válasza:
cska ha megválaszthatnám hogy kivel.
14/16 anonim válasza:
Férfi vagyok,de ha nő volnék,meg alkalmas a dologra akkor simán. Egyszerüen a legjövedelmezöbb pénzkeresési módszerek egyike, és nem kell örökké sem csinálni,jövő alapozáshoz kiváló lehet.
15/16 anonim válasza:
persze. simán elmennék. (41F)
16/16 anonim válasza:
belemennék... sokat gondolkodtam rajta 1 időben.. 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!