Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik meg nekem minden olyan fiú, aki egy kis érdeklődést mutat irántam?
Figyelt kérdés
Vannak férfiak, akikkel hogyha elbeszélgetek, olyan jókat tudunk beszélgetni, hogy egyből úgy érzem, hogy kell nekem.
Persze, ez napok múltán vagy elmúlik vagy felerősödik ez az érzés.
Miért van ez?
Ez miatt az érzés miatt tiszta káosz az életem.
Persze ezekről a dolgokról senkinek sem beszélek, az illető férfi sosem tudja azt, hogy én esetleg többet érzek iránta.
2013. ápr. 11. 21:14
1/7 ASOT válasza:
Mert örül a szíved hogy valaki foglalkozik veled, valakit érdekelsz, mert amúgy egyedül vagy. (lehet durván fogalmaztam de köbö ez van)
2/7 anonim válasza:
Mert megfog téged belső érték. (jajj most tetszeni fogok neked mert válaszoltam, így törődtem veled.)
3/7 A kérdező kommentje:
Csak személyes kontaktusra vonatkozik ez, és persze azért nem minden férfira, csak amelyikre én is azt mondom, hogy na, ez helyes.
2013. ápr. 11. 21:19
4/7 anonim válasza:
Juj, vigyázz előző, mert mindjárt kapsz tőlem egy privit!:)
5/7 anonim válasza:
4.
Írj nyugodtan, de csak akkor ha megvan mind a 32 fogad! :D
6/7 anonim válasza:
"Mindenki szeretné, hogy szeresse valaki,
fájóan egyszerűek Fanka szavai"
"Az összes bűnöző, akit valaha ismertem,
mind családra vágyott, és a sitten sem
álmodott másról, csak szeresse valaki,
persze vágom, hogy égetnek Ferike szavai"
(FankaDeli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!