Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szükségem van egy biszex/meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szükségem van egy biszex/meleg barátra (? )

Figyelt kérdés

Lány vagyok, hetero. De egyre inkább vágyok arra, hogy legyen egy homoszexuális vagy biszex barátom(leginkább haveri szinten), mert én őket olyan különlegesnek tartom... vagy nem is tudom, mi a jó szó rá. Illetve a biszex srácok olyan aranyosak, hogy azon gondolkozom már egy jó ideje, hogy milyen lehet velük a csók...(a melegekkel is így vagyok, csak velük ugye ez lehetetlen lenne) meg ilyenek. Ez normális, hogy ilyenek érdekelnek ? Illetve az, hogy ennyire (szinte már kényszeresen) keresgélek homoszexuálisok meg biszexek után ? Úgy érzem, valami gond van velem... Nagyon érdekelnek az ilyen tipikus dolgok is, hogy náluk mi hogy megy, meg ilyenek...

Egyenlőre nem találtam még ilyen barátot, de valamiért úgy érzem, nagyon szükségem lenne egyre.

Valaki esetleg itt, beszélgetne velem ?

16l

2013. ápr. 11. 20:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
aki szeretne beszélgeni, írjon nyugodtan:):) már nem tudom, hogy innen kinek írtam és kinek nem, csak ezért :D
2013. ápr. 12. 19:21
 12/15 anonim válasza:
56%
Nekem van egy meleg barátom, akivel nagyon jó kapcsolatban vagyok. Egyszer volt egy nagyon nagy félreértésünk, amit szerencsére kulturált módon meg is tudtunk egymással beszélni, és azóta is egymásra támaszkodhatunk, ha baj van. Valamint már voltak olyan álmaim benne, amiben ő heteró volt, és hát egyáltalán nem is volt rossz... :D Szerintem ez nem igazán kerülhető el. Szóval teljesen normális. :)
2013. ápr. 12. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

biztos én vagyok nagyon régimódi, de én nem azért barátkozok valakivel, mert ...

1 valamilyen a szexuális orientációja ...("mert én őket olyan különlegesnek tartom... ", HEEEEEEe???? ugyanolyan emberek, mint bármelyik hetero, egy ember nem a szexuális orientációja miatt lesz különleges)

2 meg akarom csókolni

3 érdekel, hogy hogy szexel ("Nagyon érdekelnek az ilyen tipikus dolgok is, hogy náluk mi hogy megy, meg ilyenek... " WTF???)

én azért barátkozom valakivel, mert ...

1 egy hullámhosszon vagyunk/közös a hobbink/félszavakból is megértjük egymást

2 érdekes a személyisége

3 humoros, intelligens stb

de hogy semmilyen hetero/bi- vagy homoszexuális barátomat nem akarnám megcsókolni és kifaggatni a hálószobatitkairól az biztos

ha érdekel, hogy " ilyen tipikus dolgok is, hogy náluk mi hogy megy, meg ilyenek... ", akkor olvass M/M romantikus könyveket, amik a te korosztályodnak íródtak pl: [link]

2013. ápr. 13. 00:03
 14/15 A kérdező kommentje:

valóban kicsit rosszul fogalmaztam, nem kell leharapni a fejem. Érdekes, ez mind csak neked tűnt fel és csak te találtad furcsának, azoknak, akikhez lényegében a kérdés szólt, semmi problémájuk nem volt a fogalmazással. Nyilván nem azért barátkozok emberekkel, mert épp ilyen meg olyan a szexuális beállítottságuk, ez egy kivételes eset. A tipikus dolgok alatt pedig nem feltétlen a szeet értem ;)

De köszönöm a válaszod, rettentően hasznos volt, bár nem kioktatást kértem.

2013. ápr. 13. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is furcsának tartottam ezt a vonzalmad, csak nem írtam, mert minek!?

Úgyse érdekel a nem melegek véleménye, mert mi nem vagyunk különlegesek...

Amúgy a heteró barátaidat nem ölelgetheted, mert fantáziálnak rólad?

Engem pl kifejezetten irritálna, ha ölelgetnél.

2013. ápr. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!