Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszik egy lány de a vallása miatt nem lehet semmi?
Konkrétan szerintem ő nem vette fel még a vallást. Narazénusok a szülei és őt is ebbe nevelték fel.
Ismerem látásból már nagyon régóta, szoktam vele néha beszélni. Tudom hogy jár a gyülekezetbe meg szoknyába is jár...
Azt nem tudom hogy mennyire elhivatott...
Nem tudnám elhívni sehova mert ő nem bulizhat, nem járhat szórakozni, nem ihat alkoholt.
"nem bulizhat, nem járhat szórakozni, nem ihat alkoholt."
ez akkora baj?:D
hívd meg vacsorára.
A lényeg hogy a vallása szerint(ha nem szakít a vallással) akkor nem lehet kapcsolata oylannal aki nem az ő vallását vette vagy veszi fel.
Nem tudom h amúgy tetszek e neki. Az biztos hogy barátságos lány.
Ez igaz. A nazarénusok valóban csak hithű nazarénussal lépnek frigyre. Viszont lehet, hogy a lány nem fogja felvenni ezt a vallást. Ezért nyugodtan próbálkozhatsz.
Persze csak finoman. Ha elhívod sétára/sütizni/..., és nem utasít vissza, akkor nincs esélyed nála.
Viszont ha mégis kapcsolatot kezdetek, akkor neked valószínűleg el kell fogadnod, hogy nem fog veled elmenni discóba, és nem fog alkoholt inni, hiszen a szülei nem tolerálnák (akkor sem, ha a vallást nem veszi fel).
"Persze csak finoman. Ha elhívod sétára/sütizni/..., és nem utasít vissza, akkor nincs esélyed nála. "
Wtf??:D Ha nem utasít vissza akkor nincs esélyem?
Jó hát discoba én se járok nagyon. Házibuliba meg sztem elmehet ha mondjuk sütögetés, főzés címen rendezzük :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!