Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a 9. -es lányról aki szeptember óta minden fiú osztálytársával lefeküdt?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 12:09
2/17 anonim válasza:
nem lehet elég korán elkezdeni...viszont azt se hidd el a csajnak,amit kérdez! :)
5/17 anonim válasza:
azt, hogy egy újabb kamu kérdés vagy, hogy csak 1 fiú van az osztályban.
7/17 anonim válasza:
kár, hogy nem az én osztályomba járt :D
8/17 anonim válasza:
1:Szende kislány, hogy csak a 9.-ben jututt el eddig. 2: Azt nem irtad, hogy hány fiu osztálytársa van? (Az is lehet, hogy egy se?)
9/17 anonim válasza:
Gondolom,hogy mérgelődhetnek a B osztályosok,hogy ők nem abban az osztályban vannak :D
Amúgy ő dolga,de ha nem csak 2 fiú van,akkor ez durva
10/17 A kérdező kommentje:
7 fiú osztálytársa van és nem tőle hanem a bnőjétől tudom, tőle csak annyit tudok hogy nincs baja az egy éjszakásokkal és már több is volt neki.
Elég jó barátok vagyunk, minden nap beszélünk és én többet akarok mint szex, pedig arra már lett volna lehetőségem. Mondtam már neki hogy én többet akarok tőle de csak vigyorgott ezt nem tudom mire vélni, csók már többször is volt, meg egyéb is, de szex nem. Esetleg ha összejönnénk akkor hűséges tudna maradni?
2013. ápr. 11. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!