Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pecsételő vérzés lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strat adale kérdése:

Pecsételő vérzés lenne?

Figyelt kérdés
Szóval hétfőn kezdődött barnás folyással és ma estére már el is múlt. Este felhelyeztem egy tampont de reggelre csak negyedig volt és elég halványan barnás. Tegnap még ma reggel viszont vér csomós. Időbe jött meg. De aznap éjjel nagyon fájt hánytam is. Mi lehet a probléma nem hinném hogy terhes lennék mert barátom aktus előtt mindig ki veszi. De a három nap alatt elég sűrűn görcsölt az alhasam.

2013. ápr. 10. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
micsoda nyalánkságok
2013. ápr. 10. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha kérhetem korrekt értelmes válaszokat ha lehet..
2013. ápr. 10. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha aktus előtt kiveszi, akkor ott nem nagyon történnek dolgok :DD
2013. ápr. 10. 22:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat. Fáradt vagyok már. El élvezés előtt..
2013. ápr. 10. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Elélvezés*

Nem cseszegetni akarlak, csak ez az egyik legirritálóbb helyesírási hiba.

De hogy már írjak valamit a kérdésről is, ez minden bizonnyal valami menstruációs panasz, ami valószerűtlenné teszi hogy terhes lennél(persze vannak kivételek, de normál ciklusnál (tehát amikor nincs egy ciklus alatt több peteérés) ha megkezdődik a menstruáció, nem vagy terhes).

2013. ápr. 10. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Hát bízok benne nem leszek terhes mert nagyon nem lenne jó ha be csúszna egy baba :( csak sajnos én sem tudom el dönteni hogy rendes mensi - e vagy se. Eddig mindig normálisan jött meg és nem voltak ilyen problémáim így elég buta vagyok az ilyenekhez. Meg azért várom az ötleteket hátha :/
2013. ápr. 10. 23:01
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Ne haragudj, de erre való az, hogy a Barátod felhúzza a gumit és nincs görcsölés, hogy remélem nem leszek terhes!

Amúgy, meg elképzelhető, hogy terhes vagy tesztet csináltál?

Irány a doki, mert elképzelhető, hogy méhen kívüli!

28N

2013. ápr. 11. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Húztunk gumit :) De most már rendesen meg jött. Szóval biztos nincs baj, hormon zavar lehetett. Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 11. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!