Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy tetszik ennek a lánynak az alakja?
2013. ápr. 10. 21:15
1/10 -=Koldus=- válasza:
Számomra gusztustalan, de biztos van olyan aki megőrül az ilyenért.
2/10 anonim válasza:
nekem nem jönnek be a túlzottan izmos nők
3/10 anonim válasza:
A segge az jó de amúgy nemkéne, max egy menetre.
18/F
6/10 anonim válasza:
inkább az akaratereje tetszik :D
7/10 anonim válasza:
A szervezete meg pár év múlva meg egy roncs lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
de ha ez a rossz,és gusztustalan és a többi negatív jelző,akkor a kövérebb, ducibb pl ilyen lányokra mit mondtok? [link]
2013. ápr. 10. 23:36
9/10 -=Koldus=- válasza:
Ez a kép már a ló túlsó oldala -.-"
10/10 anonim válasza:
nekem is hasonló sportos alakom van,a fenék-lábrész főleg,de sosem volt még ebből gondom..sőt egy izmos test sokkal figyelem felkeltőbb mint egy átlagos kinek se feneke se combja,se tónusos háta,válla nincs...régebben nagyon vékony voltam,el sem tudom mondani h milyen jó érzés volt (hosszú munka árán) ebből kitőrni:D:)
szóval ezt nap mint nap tapasztalom h a többségnek tetszik,de ugye senki sem jöhet be mindenkinek egyaránt. a párom is sportos testalkatú,neki kifejezetten tetszik a testem.ahogy nekem is az övé..nehezen tudnám magam elképzelni egy olyan emberrel akivel nem egyezik meg a felfogásunk ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!