Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul vagyok a párom nélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul vagyok a párom nélkül, ti hogy bírjátok ki azokat a napokat, amikor nem találkoztok?

Figyelt kérdés
Eddig heti 5 napot együtt voltunk, de most elkezdtem dolgozni én is meg a párom is többet dolgozik, így ez most átmenetileg lecsökkent olyan heti 3 napra. A többi napban meg megőrülök meg folyton csak sírni tudnék, annyira hiányzik :(
2013. ápr. 10. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
és amikor nem volt előtte senkid? nehogymár 2 nap miatt összeomoljon a világ.
2013. ápr. 10. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem kell mindig egymás seggében lenni... Az én párom egy évig külföldön dolgozott, háromhavonta találkoztunk kb. egy hétre. Na, akkor tényleg hiányzott... de ezt is kibírtam gond nélkül.
2013. ápr. 10. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs párom 21 éve.

21/N

2013. ápr. 10. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Együtt élünk, egymást ölelve alszunk alszunk el. :)
2013. ápr. 10. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is nagyon nehezen bírom,ha elmegy-általában pár napokra.Folyton rá gondolok,és alig van étvágyam.Ilyenkor hasonló érzés,mintha elhagyott volna,pedig nem.Ő is beleőrül,és nehezen bírja,akárcsak én.Ilyenkor próbálom lefoglalni magamat-zenét hallgatok út közben,amikor ő nem jöhet velem,otthon olvasok,tévézek-bár ennél is fenn áll a veszélye hogy magamba süllyedjek-vagy elmegyek futni,és csak alvás előtt hagyok időt magamnak gondolkozni,miután már este felhívott és beszéltem vele.Így vészelem át azokat a napokat.Vagy amikor hosszabb időre elmegy,sűrűn hagy búcsúlevelet,amit reggel megtalálok.Utána viszem magammal mindenhová,néha ránézek, és azt őrizgetve erőt ad a találkozásig.Ez nálunk így megy... L
2013. ápr. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!