Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul vagyok a párom nélkül, ti hogy bírjátok ki azokat a napokat, amikor nem találkoztok?
Figyelt kérdés
Eddig heti 5 napot együtt voltunk, de most elkezdtem dolgozni én is meg a párom is többet dolgozik, így ez most átmenetileg lecsökkent olyan heti 3 napra. A többi napban meg megőrülök meg folyton csak sírni tudnék, annyira hiányzik :(2013. ápr. 10. 21:00
1/5 anonim válasza:
és amikor nem volt előtte senkid? nehogymár 2 nap miatt összeomoljon a világ.
2/5 anonim válasza:
Azért nem kell mindig egymás seggében lenni... Az én párom egy évig külföldön dolgozott, háromhavonta találkoztunk kb. egy hétre. Na, akkor tényleg hiányzott... de ezt is kibírtam gond nélkül.
4/5 anonim válasza:
Együtt élünk, egymást ölelve alszunk alszunk el. :)
5/5 anonim válasza:
Én is nagyon nehezen bírom,ha elmegy-általában pár napokra.Folyton rá gondolok,és alig van étvágyam.Ilyenkor hasonló érzés,mintha elhagyott volna,pedig nem.Ő is beleőrül,és nehezen bírja,akárcsak én.Ilyenkor próbálom lefoglalni magamat-zenét hallgatok út közben,amikor ő nem jöhet velem,otthon olvasok,tévézek-bár ennél is fenn áll a veszélye hogy magamba süllyedjek-vagy elmegyek futni,és csak alvás előtt hagyok időt magamnak gondolkozni,miután már este felhívott és beszéltem vele.Így vészelem át azokat a napokat.Vagy amikor hosszabb időre elmegy,sűrűn hagy búcsúlevelet,amit reggel megtalálok.Utána viszem magammal mindenhová,néha ránézek, és azt őrizgetve erőt ad a találkozásig.Ez nálunk így megy... L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!