Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit 4 hete ismerek, osztálytársam.Nagyon bejön nekem, suliban állandóan őt keresem a tekintetemmel, szinte mindig rá gondolok.De ha arra gondolok, hogy összejönne a dolog és járnék vele, valahogy úgy érzem, hogy ezt nem akarom.És ha járnánk és aztán tényleg nem lenne jó, és szakítanánk, akkor az osztálytársam marad és elég fura lesz így a szemébe nézni.Bár nem is ez a lényeg, hanem az, amit már mondtam, h vmiért úgy érzem, hogy nem szeretnék járni vele..Mit csinájak?Verjem kia fejemből?Mert azt nem akarom..

15 éves lány

2009. szept. 22. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
suli után esetleg megkérdezheted, vagy eljárhattok valahova, hátha összejön...
2009. szept. 22. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha magad sem tudod mit akarsz akkor más sem tud ebben segiteni.Valoszinü ez csak vonzodás,és pár honap mulva elmulik,ha mégsem, talán erősődik akkor bizony mégis csak szerelmes leszel:).
2009. szept. 22. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy belűlről félsz tőle hogy összejönne...Valószínű hogy tetszik de valamiért félsz..lehet hogy azért mert ha szakítotok akkor mégiscsak az otársad amit te is leírtál és csak ezért érzed ezt...

De az is lehet hogy tényleg csak vonzódsz hozzá és majd elmúlik

2009. szept. 22. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:

szerintem tetszik, csak tudatalatt érzed, hogy még nem vagy kész egy kapcsolatra. nyugodtan gondolj rá, álmodozz, nem kell hogy minden 'tetszésből' kapcsolat legyen:P

17/L

2009. szept. 22. 19:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha magadnak nem megy, én szívesen kiverem a fejedből.
2009. szept. 24. 15:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindannyiótok válaszát, sokat segített, a 5. válasz meg jelen helyzetben mosolyt csalt az arcomra:D

Attól tartok, hogy jobb lesz elfelejteni, mert az a srác észre sem vesz.Vagyis néha nagyon ritkán ebszélünk stb. de egy másik lány tetszik neki.Teljesen össze vagyok törve:( De az élet mrá csak ilyen.Nem voltam kész egy kapcsolatra szerintem, és így már nem is kell ezen csüggedjen.Legalábbis azthiszem.DE azért méág várom a válaszokat:)

2009. szept. 24. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!