Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkózik velem?
Figyelt kérdés
Van egy gyerek a suliban, megkérdeztem tőle egyszer hogy járna-e velem. Azóta bunkózik velem. De tudni kell, hogy előtte ő is akart.
Minden fiú ilyen?
2009. szept. 22. 17:43
1/7 anonim válasza:
Talán a srácnak kellett volna ezt megkérdeznie, és nem tetszik neki h fordítva történt a dolog..
2/7 anonim válasza:
Hát ez a srác még tényleg nagyon gyerek...Majd felnő és röhög egyet magán:)
3/7 anonim válasza:
ja! milyen már az h egy lány kérdezi meg a fiút?! sztem eléggé gáz!
4/7 anonim válasza:
mert tetszel neki. igen elég sok fiú ilyen, de nem mind.
5/7 anonim válasza:
hogyan kérdezted meg és hol? kettesben voltatok? lehet, h zavarba jött, nem tetszett neki, h te kezdeményeztél, és azóta 'játssza az eszét'. még gyerek, keress érettebb srácot, hamár pasi kell.
6/7 A kérdező kommentje:
ezaz hogy ő kérdezte elöször de én nemet mondtam. aztán rájöttem hogy jo lenne vele és azért kérdeztem meg.
2009. szept. 22. 19:07
7/7 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Sztem ne foglalkozz vele!
Keress mást,kicsi ő még. el van szállva magától a gyerek!
Am meg nem kellett volna megkérdezned sztem. ha te mégis máshogy döntötél akko adhatál volna más jelet is,h mégis járni akarsz vele!:S De már késő bánat:S sztem felejtsd el a gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!