Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek az olyan pasikról, akik közel harminc évesek de még nem is smároltak?
A párom ilyen 33 éves koráig 1 smaci és nulla dug@s.
Tehetségtelen szerető maradt, de mivel van gyerekem, tehát utánam sem kapkodnak. és elég rendes ember, vele maradok.
A véleményem tehát vegyes.
Ezt nem szeretem a gyk.hu-n, hogy feltesznek egy kerdest ami, valjuk be tök ciki, nem kell szepiteni, es ha valaki ir egy negativ velemenyt akkor lehurrogjak.
Volt egy ugyanilyen kerdes 1 hete, 0 tapasztalat 30-as pasi, minden csaj irja, hogy nem gond, nem erdekelne, jön a "jajj köszi, olyan rendesek vagytok", jön egy öszinte valasz, hogy "nekem nem kellene, inkabb egy betört mint egy semmi teren nem tapasztalt", es mindenki lek@rvazza, elküldik, hogy milyen gonosz ember stb.
Persze ez itt nem törtent, de az anyukanak a helyzetet teljesen megertem, de valaki mindig beleszol, hogy ezt lehetne jobban csinalni.
"Nem mersz kockáztatni és felelősséget vállalni"
Hogyan tudsz ilyet kijelenteni, hiszen nem tudsz semmit a helyzeteröl.
De visszaterve a kerdesre:
Szerintem gaz, es lehet minden csaj dicserni fog, de eletben nem igy viselkedik az ember. Amugy teny, hogy nem fog befolyasolni semmit, hogy smaroltal e vagy sem az eletben, nem leszel hirtelen jo pasi ha megfordul a farkad valakiben, annak belülröl kell jönnie.
Amugy kivancsisag kedveert: Hany randid volt az elmult 10 evben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!