Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam egy 14 éves lányt, hogyan tegyem magam túl ezen?
Figyelt kérdés
Baromi hülye kérdés biztosan, de én annyira idiótának érzem magam, ez nem most történt már, de még mindig eszembe jut és olyan helytelennek érzem, ezért zavar.
A lány 14 volt, én szintén lány és 26 éves. Ezért érzem helytelennek. Igazából inkább ő csókolt meg engem, én meg hagytam és még taperoltam is... te jó ég, 26 évesen legalább nekem lehetett volna eszem. Tényleg olyan nagy dolog ez ahogy én érzem? Nyugtassatok meg hogy nem.
2013. ápr. 9. 19:11
1/6 anonim válasza:
Megtörtént... nem tudsz mit csinálni már. Szerintem ne keseregj rajta. Csináltam én már nagyobb hülyeséget is ennél, de már nem agyalok rajta, úgyis elmúlt.
2/6 Polipop válasza:
Nem hinném, hogy meg tudlak nyugtatni, mert ez bizony igencsak gáz. Nem is az, hogy leszbikus vagy, hanem, hogy egy 14 éves lánnyal kezdtél. Szerintem magyarázz be neki valami olyat, hogy részeg voltál, vagy beszéljétek meg, hogy ez nem jelentett semmit, aztán pedig igyekezz kerülni. Mindenki életében van ciki helyzet, szerintem ne hagyd, hogy minden nap eszedbe jusson, és el fogod felejteni!
3/6 anonim válasza:
Se a ribancság,se a biszexség nem korhoz kötött dolog...
6/6 anonim válasza:
egy kislánnyal bohóckodtál, fogd fel úgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!