Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszolnátok erre a férfi helyében?
Házasságban él, de közben megtetszett neki egy nő, célzásokat tett rá. A nő én vagyok.
Eleinte próbáltam titkolni, hogy mit érzek, küzdeni ellene, de már nem megy. Szerintem látja is rajtam, hogy én sajnos beleszerettem. Ez van, nincs mit szépíteni rajta. Már már odáig jutottam, hogy összeszedem magam és be is vallom ezt neki.
Hogy mit várok ettől? Azt pontosan nem tudom, de úgy érzem, hogy muszáj könnyítenem a lelkemen.
hany eves vagy? ennyire nincs tapasztalatod ilyesmiben? ha elmondod nem fog elszallni meg megszunni az erzes, hanem csak felkavarod a sz.rt magatoknak.
vegulis te mit varsz ettol a vallomastol? hogy egymas karjaiba boruljatok? erre eleg keves esely van, ha o akart volna valamit toled mar lepett volna.
Tényleg nincs tapasztalatom az ilyenben, mert még sosem estem bele olyanba, akinek volt már valakije, továbbá sosem kellett nekem kezdeményeznem, mert aki nekem megtetszett, annak általában én is kellettem és lépett is felém. Nem volt akadály egy meglévő kapcsolat, vagy bármi más.
De ez most sokkal kényesebb téma és egyszerűen nem értem magam, hogy hogyan is kerülhettem ilyen helyzetbe.
Nem olvastam végig a kommenteket, de valaki írta hogy miattad fog szétmenni a házassága. Ez szerintem nem igaz. Persze ha te is hajlasz arra hogy flörtölj vele stb. akkor részben igen, de sztm a pasi volt az, aki elkezdte ezt.
Na mindegy, ha úgy érzed könnyít rajtad mondd el, de komolyabba csak akkor menj bele, ha ő szakít a monstanival. Különben előfordulhat hogy szerető szerepbe kerülsz. Csak óvatosan.
Basszus,úgy csinálsz,mint ha tehetetlen lennél az ügyben,hogy ne legyél vele...
Csak akarni kell,ha nincs elég akaratodon,az már a te hibád.És az is,hogy szét szakítasz egy családot,vagy legalábbis azon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!