Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha rájöttem hogy a 17éves lányom szerelmes a 40éves tanárába?
azért nem minden tanár tudja helyén kezelni a dolgokat, van aki kihasználja a helyzetet, főleg ha szép, vonzó csajszi és tetszik neki. a lány meg mivel oda van érte, nem valószínű hogy visszautasítana bármit is
az én szüleim tudják hogy szerelmes vagyok belé, de mit tudnak tenni, ha kivennének suliból ha akarnám akkor is fel tudnám keresni, interneten, telon, vagy bárhol tudok vele beszélni, teljesen nem tudnának eltiltani tőle ugyse, ráadásul még haragudnék is rájuk érte
szerintem ilyenkor egy szülő nem tud sokat tenni:/
ha a tanár nem érez iránta hasonlóképpen, és rendes ember akkor biztos nem fog:)
velem elhitette, hogy igen és kihasználta elég rendesen, hogy én tényleg szeretem!
úgyhogy kívánom én is, hogy a te lányod ne sérüljön!
ha akarnám már nem dolgozna ott, de még ezek után se tudnám vele megtenni! ezért is nem mondom otthon..mert akkor már ő nem lenne ott az biztos
amugy kiírtam nem régiben egy kérdést, és pont stimmel a koruk is meg minden lehet vele beszéltem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!