Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is borotváljátok a végbélnyálsotoknál lévő szörzetet? elég idegesitő. Ti mit csináltok vele?
Kiskoromban soha nem értettem,hogy a pasiknak miért szaros folyton az alsógatyájuk. Aztán megértettem... :)
Én lány vagyok,és bizony borotválom. Esztétikai és higiéniai okokból egyaránt hasznos! Sőt...nem veszem rossz néven ha a pasik is hasonlóképpen cselekszenek. Ez az "így teremtett a jósiten"-szöveg nálam nem nyerő. Kíváncsi lennék,ha én nem szőrteleníteném magam,és aztán ezzel mentegetőznék,mi lenne rólam egyesek véleménye...
#11 szaros folyton az alsógatyájuk???????kérdőjel??kérdőjel
nem is igaz!
Az igényteleneknek "szaros" maximum az alsónadrágjuk! Én pl nem borotválom (nem is borotválnám), viszont nagydolgozás után kimosom langyos szappanos vízzel, ezen kívül minden nap fürdök, így sohasem "vonalkódos" az alsónadrágom! :D
Azt meg, h a nők is borotválják, nem is tudtam. Igaz nem találkoztam még szőrös segglyukú nővel sem. :D
30/F
Én évek óta szőrtelenítem, eleinte borotváltam magamnak, de mostanában kozmetikusnál gyantáztatom. Sőt, nem csak a hátsó felem gyantáztatom, hanem a teljes intim tájékot is. Sokkal komfortosabb így nekem.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!