Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smink vagy No Smink? Mennyire jönnek be a kisminkelt csajok?
Ki ez a cigány a képen. Nem tetszik.
Amúgy a smink szar! szép nőre, nőies arcra nem kell smink! anélkül is szép. Én a természetesen ragyogó friss üde arcú naturál lányokat szeretem.
Elmondom mi a smink! A nők kamuzása!
Ha gülüszeme van, vagy túl apró,vagy egyéb ilyen torzulat van rajtuk, akkor azt a sminkkel tudják olyanra korrigálni,hogy emészthető legyen. Láttam már sminkkel meg anélkül is képeket, hát némelyiknél megijedtem, amikor megláttam a nélküle képeket.
Márpedig az a szutyok egyszer lekerül az orcádról! akkor pedig nincs hova bujkálnod tovább! a lepel lehull, te pedig égsz mint a rejszolótág! Jobb ha fel se rakod, akkor nincs pofáraesés, bel elhet lőni, hogy kell vagy nem.
Mi? nem kell a parasztvakítás, csak annyi!
A gond tehát ott van,hogy még a szép nő is jóval átlagosabb ha nincs szijúindiánná dekorálva. A smink lejön egy párkapcsolatban úgyis, aztán csak a saját imázsodat rontod.
Egy totál felesleges valami.
Mű, eröltetett ráadásul. Sokkal jobban meredezik a farkam is,ha ugyanazt a nőt smink nélkül látom mint azzal.
ugyan már, a legtöbb pasi azt hiszi hogy azon a lányon aki reggel egy órán keresztül keni magára a natúr sminket, azon nincs is. a hibátlan arcbőr, a nagy szempillák meg a többi is az esetek 90%-ában smink, ha tényleg minden lány smink nélkül járna akkor meg okoskodna a sok idióta hogy ocsmány a bőrük, karikás a szemük meg mittudomén.
előző te meg egy primitív fa.sz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!