Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smink vagy No Smink? Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smink vagy No Smink? Mennyire jönnek be a kisminkelt csajok?

Figyelt kérdés

valami ilyesmire gondolok: [link]

mennyire jön be ha egy csaj sminkel?

2013. ápr. 8. 21:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
12%

Ki ez a cigány a képen. Nem tetszik.

Amúgy a smink szar! szép nőre, nőies arcra nem kell smink! anélkül is szép. Én a természetesen ragyogó friss üde arcú naturál lányokat szeretem.

Elmondom mi a smink! A nők kamuzása!

Ha gülüszeme van, vagy túl apró,vagy egyéb ilyen torzulat van rajtuk, akkor azt a sminkkel tudják olyanra korrigálni,hogy emészthető legyen. Láttam már sminkkel meg anélkül is képeket, hát némelyiknél megijedtem, amikor megláttam a nélküle képeket.

Márpedig az a szutyok egyszer lekerül az orcádról! akkor pedig nincs hova bujkálnod tovább! a lepel lehull, te pedig égsz mint a rejszolótág! Jobb ha fel se rakod, akkor nincs pofáraesés, bel elhet lőni, hogy kell vagy nem.

Mi? nem kell a parasztvakítás, csak annyi!

A gond tehát ott van,hogy még a szép nő is jóval átlagosabb ha nincs szijúindiánná dekorálva. A smink lejön egy párkapcsolatban úgyis, aztán csak a saját imázsodat rontod.

Egy totál felesleges valami.

Mű, eröltetett ráadásul. Sokkal jobban meredezik a farkam is,ha ugyanazt a nőt smink nélkül látom mint azzal.

2013. ápr. 8. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

ugyan már, a legtöbb pasi azt hiszi hogy azon a lányon aki reggel egy órán keresztül keni magára a natúr sminket, azon nincs is. a hibátlan arcbőr, a nagy szempillák meg a többi is az esetek 90%-ában smink, ha tényleg minden lány smink nélkül járna akkor meg okoskodna a sok idióta hogy ocsmány a bőrük, karikás a szemük meg mittudomén.

előző te meg egy primitív fa.sz vagy.

2013. ápr. 8. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Kb. erről van szó : [link]
2013. ápr. 8. 23:10
 14/15 anonim ***** válasza:
smink nélkül, max szemceruza-spirál
2013. ápr. 9. 11:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egy leheletnyi smink mindenkin elfér - ami szinte alig látszik, de mi mégis jobban érezzük magunkat tőle. Nő vagyok.
2013. ápr. 22. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!