Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/22 anonim válasza:
Nekem viszont nagyon is az esetem. Tökéletes!
13/22 A kérdező kommentje:
kedves 8as! Szted baj ha a csajon van ennyi felesleg? vagy azért ez vmilyen szinten még az elmegy kategória?
Am nem ismerem a csajt csak nekem is ilyen alakom van és saját fotót nem merek kirakni mert szégyenlős vagyok :D
2013. ápr. 8. 20:41
14/22 anonim válasza:
Szép! És itt az ideje, hogy szakíts a szégyenlősségeddel, kérjük a képet!!!
15/22 A kérdező kommentje:
ááá az nem így működik :D ő modell ő nem fél a kamerától :D
2013. ápr. 8. 20:44
17/22 anonim válasza:
Végre egy szép nőt is mutatnak itt.
18/22 anonim válasza:
EZ felesleg rajta??? :O Teljesen szép, egészséges női formái vannak, én örülnék neki, ha ennyire nőies lennék... Sajnos messze nem vagyok ilyen szépen telt, amit sajnálok is... Irigyellek, kedves kérdező, szerintem az ilyen alak sokkal szebb, mint ami nekem van... És szerintem ez messze nem számít feleslegnek rajta. Tökéletes az eloszlás, nagyon szép a formája. Halál komolyan mondom. Ha ilyen alakom lenne, hááát... Nem félnék én sem a kamera előtt, az biztos :D
20/l
20/22 anonim válasza:
ez egy nagyon jo no, aki mast mond annak baj van az izlesevel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!