Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan sekélyesek manapság a csajok? Egyre több ribi, pénz, dugás stb. Csak én veszem azt észre hogy el vannak ribisedve a csajok?
Ebből úgy tűnik, mintha neked is csak ennyit jelentenének a nők. Akkor mmeg miért problémázol?
Én akarnék tőlük többet,ők nem akarnak tőlem.Van olyan amelyik egyszer megdugatja magát aztán lelép.Nem egy ilyen volt már,pedig tetszett nekem és többet is eltudtam volna képzelni.Nem ennyire tartom a nőket,de ha nem akarnak mást csak dugni akkor nem erőltethetek rájuk egy komoly kapcsolatot.Na meg persze én sem verhetem a farkam mindig,így muszáj nekem is kihasználnom az ilyen lehetőségeket,de én ettől függetlenül szeretnék komoly kapcsolatot.
ma 18:03
Jót röhögtem rajtad köcsög:D
Soha nem volt még panasz,akkorákat élveztek hogy csak na:D
7 vagyok:
Furcsa, valamiért nem látnak benned többet egy dugásnál. Lehet, hogy túl macsónak mutatod magad. Vagy valamiért a ribiket sikerül kifognak az összes közöl. Én mindig olyanokkal futok össze, akik komolyat akarnak, vagy ha azt nem, szexet se, pedig nem bánnék néhány olyat, mint a tieid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!