Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok erről?
20 éves fiú vagyok, szűz, és még soha nem volt barátnőm, velem egykorú barátaim sincsenek.
Régebben vágytam rá, hogy legyen (mármint barátnő), de mostanában valamiért teljesen elhagyott ez az érdeklődésem,... "elszürkült minden", beletörődtem. Teljesen kilátástalannak tartom a jövőm ezen a téren, sok lelki problémám is van. Gyűlölöm magam.
Éljenek az általánosítások.Akkor inkább összejössz egy olyan pasival aki szarba se néz téged mint esetleg egy olyan sráccal akinek annyi a bűne hogy nincs önbizalma a csajokkal szemben?Hú de nagy bűn!
Járok pszichológushoz, és pszichiáterhez egyaránt. Szedek gyógyszereket is.
Néhány lány átlagosnak tart külső alapján, viszont szerintem ronda vagyok.
I Wanna Rock (23:19-es):
Egyáltalán nem szeretnék barátnőt. Nem zavar, hogy még szűz vagyok. Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy lássam mások véleményét a beletörődésemmel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!