Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek be jönne ha ilyet hordana a bnőtök? Lányok ti hordanátok? Jah és akinek van, hol vette/lehet ilyet venni?
2013. ápr. 7. 13:27
11/23 anonim válasza:
Van így is elég r*banc, nem kell hogy még szakadtak is legyenek.
12/23 anonim válasza:
Tetszik,hordanám is de csak ha nem lenne ilyen csili vili színe
13/23 anonim válasza:
amúgy sokan maguk csinálják ilyenre a farmernacijukat!
Rengeteg lány magának festi
14/23 anonim válasza:
Hát a képen is látszilk hogy ez nigger divat...
16/23 A kérdező kommentje:
miért lenne nigger divat? :o
2013. ápr. 7. 14:19
17/23 anonim válasza:
A sima szakadtat leöntöd ruhafestékkel és kész. Amúgy szerintem tinidivat, és nem is néz ki jól, csak felvágni jó vele a többiek előtt. Inkább ne viselj ilyet. 22/N
18/23 anonim válasza:
Van egy szobafestő ismerősöm,neki van egy csomó ilyen,mindenféle színben.Szerintem olcsón átadja neked. :)
19/23 A kérdező kommentje:
nekem nagyon bejön.
utolsó: elég vékony lábam van, meg nem hiszem h szobafestők szakadt női csőfarmerben festenek.. :D
2013. ápr. 7. 15:46
20/23 anonim válasza:
Nem baj, hogy nem esett le. :) Segítek. :)
Az utolsó válaszoló arra célzott hogy ennek a nadrágnak olyan igénytelen hatást kelt van, akár egy szobafestőé, amit már ő se használ. Kicsit tényleg bonyolult volt az értelmezése, utolsó, legközelebb követhetőbben fogalmazz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!