Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki itt tette fel a kérdését, hogy "Terhes vagyok? " vagy hasonlót, és tényleg az lett? Vagy mi lett végül?
Figyelt kérdés
"Balesetekre" gondolok,amire írtak válaszokat.. mi lett végül?2009. szept. 21. 19:48
1/9 anonim válasza:
pont ez a kérdés fogant meg bennem is. én is várom a válaszokat.
2/9 anonim válasza:
Igen tettem már fel ilyen kérdést és szerencsére vak lárma volt. Azért szerencsére, mert már volt barátom az illető akitől szívesen lettem volna terhes. Most már örülök neki, hogy nem lettem az. :))) 29/N.
3/9 anonim válasza:
Én is sokszor tettem már fel itt ilyen kérdést, de szerencsére nekem is csak vaklárma volt. :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem senki nem fogja bevallani:D
De amúgy durva az előző, aki írta, hogy már sokszor kérdezte...
Azért ez elég gáz:D ennyiszer nem figyelni stb...
6/9 anonim válasza:
Nem ennyiszer nem figyeltem csak amúgyis nagyon parás vagyok és értelmtlen kérdést is feletettem már ezzel kapcsolatban. Meg olyat is amire egy külső személy simán azt mondja ne parázzak semmi gáz nem lesz...
7/9 anonim válasza:
A második vagyok és igazat írtam. Igen akkor felelőtlen is voltam. Illuminált állapotban tettem meg és nem volt védekezés. Beismerem, hogy akkor hibáztam. Azóta voltam nőgyógyásznál és kértem tabit. Ez sem véd 100%-an, de most már teszek arról, hogy ilyen többet ne forduljon elő. Illetve van most kapcsolatom. Nagyon odafigyelek mikor veszem be a tabit. Volt olyan, hogy más gyógyszert is kellett szednem akkor plusz védekezést iktatunk be. Bocsi a kérdezőtől, de az aki azt írja: " nem vallanák be" az most tévedett.
8/9 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy Ti hazudtok, hanem, hogy aki terhes lesz/volt, az úgyse fogja ide leírni, csak az aki nem:D...legalábbis szerintem!
9/9 anonim válasza:
igen, lehet h igazad van, mert ők már pelust cserélnek :S (első válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!