Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok zavarna titeket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok zavarna titeket?

Figyelt kérdés
Az, ha a barátotok/barátnőtök vagy a kiszemelt illetőnek műszeme lenne.(term. csak az egyik, szal a másikkal látna normálisan)... De amúgy ezt leszámítva szép/jóképű lenne. És a természetét is kedvelnéd... Zavarna?
2009. szept. 21. 19:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretem egyáltalán nem zavarna.:)

Tudod, a szerelem vak.:P:)

2009. szept. 21. 19:49
 2/19 A kérdező kommentje:

aham ;)

de úgyértem míg nem szeretéd nem is úgy tekintenél rá?

[amúgy én úgysajnálom az ilyeneket :( meg a tólószékeseket..én nem bírnék úgy élni..]

2009. szept. 21. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
engem lehet picit zavarna:S
2009. szept. 21. 19:57
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem.

28F

2009. szept. 21. 19:57
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sajnálom az ilyenek.

Szerintem nem zavarna...de az hogy tudnék-e mellette élni már nehéz kérdés.Ha meglátok egy tolókocsis beteget a kórházba összeszorul a szívem...

14/L

2009. szept. 21. 19:58
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyáltalán nem zavar.Ugy nöttem fel,hogy a szomszéd bácsi féllábu,de egy nagyon vidám és kedves ember volt.Szerintem ha az ember ugy van nevelve akkor természetesnek veszi ami néha nem is az.A lányom olyan suliba jár ahol vannak fogyatékos gyerekek is,és neki ez a természetes.Szerintem ha egy toloszékes lesz a szerelme akkor én annak is örülni fogok.A jelleme nem attol lesz rosszabb vagy jobb valakinek ha vak mozgássérült stb.
2009. szept. 21. 20:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából ez az első benyomásnál dől el. Ha valakit nem zavar elsőre akkor valószínű hogy utána se fogja. Ha valakit pedig elsőre zavar, az lehet esélyt sem ad neki, hogy megkedvelje. Engem nem zavarna. Sajnálom az ilyen embereket, főleg ha áldott jó lélek. :S
2009. szept. 21. 20:15
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát jó, csak aki azt írja, hogy nem zavarná abba is belegondolt, hogy csak az egyik szemét tudja forgatni stb. ami ilyesztő lehet?

De ha az én barátomnak műszeme lenne engem eleinte zavarna, de ha igazán szeretem, akkor ez nem lehet akadály...

2009. szept. 21. 20:15
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

egy közeli rokonomnak mind2 lába műláb,egy egyik kézfeje is hiányzik...jobban vezet mint én (igen,sebváltos normál kocsit,semmi extrával)

nemhiszem hogy egy műszem zavarna..

(műből max a műmell,műizom és egyéb ilyen kedvtelésből mű dolgok irritálnak)

2009. szept. 21. 20:19
 10/19 A kérdező kommentje:

Köszi, a válaszát mindkinek.

Amúgy a műszemét tudja mozgatni ( ha jó fajta..) persze nem úgy mint az igazit, de picit tudja.

2009. szept. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!