Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok zavarna titeket?

Ha szeretem egyáltalán nem zavarna.:)
Tudod, a szerelem vak.:P:)
aham ;)
de úgyértem míg nem szeretéd nem is úgy tekintenél rá?
[amúgy én úgysajnálom az ilyeneket :( meg a tólószékeseket..én nem bírnék úgy élni..]

Én is nagyon sajnálom az ilyenek.
Szerintem nem zavarna...de az hogy tudnék-e mellette élni már nehéz kérdés.Ha meglátok egy tolókocsis beteget a kórházba összeszorul a szívem...
14/L

Hát jó, csak aki azt írja, hogy nem zavarná abba is belegondolt, hogy csak az egyik szemét tudja forgatni stb. ami ilyesztő lehet?
De ha az én barátomnak műszeme lenne engem eleinte zavarna, de ha igazán szeretem, akkor ez nem lehet akadály...

egy közeli rokonomnak mind2 lába műláb,egy egyik kézfeje is hiányzik...jobban vezet mint én (igen,sebváltos normál kocsit,semmi extrával)
nemhiszem hogy egy műszem zavarna..
(műből max a műmell,műizom és egyéb ilyen kedvtelésből mű dolgok irritálnak)
Köszi, a válaszát mindkinek.
Amúgy a műszemét tudja mozgatni ( ha jó fajta..) persze nem úgy mint az igazit, de picit tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!