Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak úgy lehet barátnője egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak úgy lehet barátnője egy férfinak, ha minimum 5 évvel néz ki idősebbnek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 7. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen miért ne lehetne?
2013. ápr. 7. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 7. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
ja h csak úgy bocs félreolvastam
2013. ápr. 7. 00:20
 4/7 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Egy idősebb férfi sokkal jobban megáll a talpán, és sokkal tapasztaltabb mint egy fiatalabb, érthető ha a nők inkább az idősebbekkel próbálnak szerencsét! Szerintem!
2013. ápr. 7. 00:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Elmosolyodtam.:) Jártam egyszer egy hölggyel, aki 31 éves volt, de sosem kérdeztük meg konkrétan a másik korát, csak konstatáltuk, hogy ki mennyinek néz ki a másik szerint.

Nos, ő 28nak nézett, mikor 23 voltam. :) Kérdés, hogy azért öregített fel 5 évvel, hogy jobban el tudja fogadni a tudata, hogy fiatalabb vagyok nála, vagy valóban annyival idősebbnek nézett. Ki tudja... Tán ha rá is kérdeztem volna erre nyíltan sem biztos, hogy kaptam volna rá választ. Mindenesetre úgy nagyjából belőttek az esetek többségében 22-25 közé, tehát saját, illetve mások szerint sem néztem ki majd 30nak.

2013. ápr. 7. 00:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor azért nincs barátnőm mert 30 évesen a legtöbben csak 24-25-nek néznek?
2013. ápr. 7. 00:27
 7/7 anonim ***** válasza:

??

Az én barátom 31, imádták a nők mindig is. Két hete cigit vásárolt, és elkérték a személyiét. Hogy is van ez?? :)

2013. ápr. 7. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!