Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első benyomások egy gothikusabb lányról, aki a sötét stílusától függetlenül folyton nevet, mindenféle őrültségben benne van?
Barátnőm szerint az öltözködésem csak elijeszti a pasikat, de én senki kedvéért sem akarok - és nem is fogok - megváltozni.
19l
Nem a stílusát nézném,hanem próbálnék mögé látni.
De ezt most nem azért mondom.
Majd belátod 20 felett, hogy ennyi idősen lassan cikivé válnak az ilyesmi "gimidivatok" (mondjuk így látatlanban nem tudom megmondani, hogy mennyire viszed túlzásba). Viszont az öltözködéstől sokkal jobban számít a személyiség és kinézet (pl. szép arc, csinos alkat stb), szóval ha ezekkel nincs baj, akkor bőven lehet esélyed a fiúknál.
Mondjuk a "mindenféle őrültségben benne van"-t se tudom értelmezni, mert ez is inkább gyerekes (ill. ezen a szinten megrekedtek) szövege. Mit értesz "őrültség" alatt?
Odakakilsz egy küszöbre, vagy húzóra megiszol 1 üveg vodkát?
25F
Mindig a goth lányok jöttek be, de valamiért eddig egyik barátnőm sem volt olyan, talán épp azért, mert a többség besavanyodott, unalmas, komplexusos.
Szóval amit leírtál, az így egy elég jó kombó ;P
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!