Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmegyek fürdeni a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elmegyek fürdeni a barátom után ( ő kielégítette magát a kádban mint kiderült) akkor lehetek terhes? 17/L

Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 12:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jól van nem kell itt piszkálódni! azért tettem fel ezt a kérdést mert még nem feküdtem le a párommal viszont nem jött meg a havim :S
2013. ápr. 6. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet terhes így. Viszont mielőtt lefekszel vele nézz utána a védekezésnek és minden másnak ami a szexuális élettel kapcsolatos !
2013. ápr. 6. 13:08
 13/15 anonim ***** válasza:
kicsi a valószínűsége, de azért kicsit nem árt kitisztítani a kádat, mielőtt te mész fürödni, higiéniai szempontból sem! mondjuk zuhannyal körbeöblítheted!
2013. ápr. 6. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha izomból beleb*xok a falba majd odateszem az arcom, akkor fog fájni??? :S jahajjjj
2014. márc. 4. 11:53
 15/15 anonim ***** válasza:

"még nem feküdtem le a párommal viszont nem jött meg a havim :S"

17 évesen ezen ne lepődj meg. Van akinek 22-24 éves korára sem áll be rendesen csak később. És még egy 40-es nőnek is kompletten ki tud maradni egy hónap stressz, egészségtelen életvitel, rossz táplálkozás miatt (ezek általában együtt különféle kombinációban értendőek, nem önállóan valamitől).

Szóval ne parázz, majd megjön.

2014. márc. 4. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!