Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak látomásszerű bevillanásaim egy fiúról (aki tetszik)?
Figyelt kérdés
Amikor rá gondolok, és lehunyom a szemem, néha bevillannak róla képek/jelenetek, amiket sosem láttam, nem történtek meg.
Most az imént is volt egy ilyen, a folyosón csókolóztunk az osztálya szekrényeinél. Már volt olyan is, hogy rám nézve mosolyog, és egyéb jelenetek, amik nem történtek meg. Nem szándékosan gondolok ezekre, tényleg ilyen villanásszerűen gyulladnak fel előttem. Mi lehet ez? Olyan, mint egy álom.
2013. ápr. 6. 00:20
5/9 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, pedig nem is drogozom. XD
17/L
6/9 A kérdező kommentje:
Nem drogozom... Nem iszom... Nem cigizek... Semmi romboló szerrel nem élek.
2013. ápr. 6. 00:27
9/9 anonim válasza:
ha jól emlékszem,nekem is voltak talán hasonlók lányokkal régebben. de talán főleg inkább elalvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!