Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek a magas vag az alacsony fiuk jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
Csak érdekel én 180cm magas vagyok. Idiota válaszok nem érdekelnek kösz. :)2013. ápr. 5. 23:39
11/17 A kérdező kommentje:
#9. De gondolom anyira anyura alacsony se kell h a hullámvasútra ne engedjék fel?! :D
2013. ápr. 5. 23:49
13/17 anonim válasza:
Nekem az ideálom a nálam olyan 5-10 centivel magasabb fiú. Én 171 cm magas vagyok. Szeretem, ha fel tudok nézni rá, ez amolyan biztonságérzetet ad. :)
16L
14/17 anonim válasza:
nekem mindegy, de olyan 166 cm-nél jó ha magasabb
de 190 cm fölé ne nagyon nöjjön :D
a legjobb szerintem kb 175-185 cm, az nagyon bejön :)
15/17 anonim válasza:
min. legyen egy magas velem (én 170 cm vagyok).
16/17 anonim válasza:
Hát..tőlem legyen magasabb(162 cm vagyok):D
17/17 anonim válasza:
Én nem szeretem ha egy fiú alacsonyabb mint én.
Sajnos én 179 vagyok szóval nálam 180-tól fölfele kezdődik egy fiú.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!